Вперед і вгору

Вперед і вгору (Up / Вперед и вверх). Анімаційний фільм / комедія. США, 2009. Режисер Піт Доктер. Ролі озвучують: Едвард Аснер, Джордан Нагай, [Крістофер Пламмер->christopher-plummer], Джон Ратценбергер, Боб Пітерсон, Делрой Ліндо, Джером Ранфт.

up-post.jpg

78-річний Карл Фредріксен вирішив здійснити мрію усього свого життя – прив’язати до свого будинку тисячі повітряних кульок і полетіти у подорож. Але невдовзі він розуміє, що його випадковим супутником став восьмирічний бойскаут Рассел.

Продюсер Джон Лассетер пишається тим фактом, що десятим фільмом студії “Піксар” став саме “Вперед і вгору”. Він вважає, що це найсмішніша стрічка з-поміж тих, які створювала ця кінокомпанія, і одна з найбільш видовищних. Волт Дісней часто казав, що для кожної посмішки потрібна сльозинка. Саме цим керувались автори картини, показуючи кохання Карла та його покійної дружини і дружбу між Карлом та Расселом.

Дев’ятирічний Джордан Нагай подарував свій голос Расселу. Виконроб на ім’я Том, який намагається переконати Карла продати будинок, розмовляє голосом Джона Ратценбергера – єдиного актора, який озвучував персонажів у кожному мультфільмі “Піксар”.

9 коментарів для “Вперед і вгору”

  1. )))
    Сердючка це прикольно. Чесно кажучи, українською трейлер до мульта бачив лиш раз і якось уваги не звернув на голоси.

  2. мультик від Піксара – а ця студія ще ні разу не лажалася – професіонали тому очікую багато позитиву, шкода лише що у Львові немає 3Д кінотеатрів так було б дивитися певне цікавіше

  3. Мульт-БОМБА.
    Але на початку він не такій і смішний. Спочатку думав ,що заплачу. Мульт смішний ,але доволі драматичний…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *