Емма Робертс

Кажуть, що на дітях талановитих батьків природа відпочиває, але в Голлівуді завжди знаходяться бажаючі довести протилежне. Нещодавно до їхнього числа приєдналась 18-річна Емма Робертс (Emma Roberts / Эмма Робертс), дочка актора [Еріка Робертса->eric-roberts] і племінниця суперзірки Джулії Робертс.

erob_1.jpg

Стати актрисою Емма мріяла з дитинства, хоча її мати скептично ставилась до цієї професії. Після довгих умовлянь дівчина все ж таки переконала її, і перші ж кінопроби принесли їй роль дочки персонажів [Джонні Деппа->johnny-depp] та [Пенелопи Крус->penelopa-cruiz] у кримінальній драмі “Кокаїн” (2001). Далі були фільми “Великий чемпіон” (2002), “Найкращий друг шпигуна” (2005), “Аквамарин” (2006) та “Ненсі Дрю” (2007). У 2004-2007 рр. Робертс знімалась у молодіжному серіалі телеканалу “Нікельодеон” “Не така”, який мав великий успіх у підлітків. Пісні, які акторка виконала у ньому, невдовзі вийшли на музичному CD. Після закінчення “Не такої” Емма переключилась на велике кіно: за останній рік вийшли відразу три стрічки за її участю.

erob_2.jpg

У пригодницькій комедії для сімейного перегляду “Готель для собак” (2008) актриса знялась разом з юною зіркою телеканалу Діснея Джейком Т. Остіном. Їх герої – Енді та Брюс, осиротілі сестра і брат, чиї ексцентричні прийомні батьки (Лайза Кудроу та Кевін Діллон) не дозволяють їм заводити домашніх тварин. Діти будь-що намагаються приховати від дорослих свого улюбленця, вічно голодного пса на прізвисько П’ятниця, і одного дня знаходять для нього ідеальний притулок – покинутий готель, де вже поселились кілька бродячих собак. За словами Робертс, цей проект їй так сподобався, що вона не могла не взяти у ньому участь. По-перше, вона хотіла попрацювати саме з цими акторами, а по-друге, завжди любила тварин: вдома, де вона живе з матір’ю, вітчимом і восьмирічною зведеною сестрою Грейс, у неї є собака породи чіхуа-хуа на прізвисько Твіггі і знайдений на вулиці кіт Незнайомець. “Готель для собак” знімали у рідному місті Емми – Лос-Анджелесі, тому вона могла щовечора після роботи вирушати додому.

До “Готелю” Робертс встигла знятись у молодіжній стрічці “Дика дитина” (2008), де зіграла багатеньку дочку з Малібу, яку відправили до англійської школи, щоб покарати за вчинений вдома дебош. Це була перша поїздка Емми за кордон, і вона скористалась шансом відвідати музеї та знаменитий лондонський квартал мод і ознайомитись з нічним життям британської столиці. Акторка носила для ролі світлу перуку і переконалась у тому, що блондинки дійсно користуються більшим успіхом у чоловіків, ніж брюнетки. “Ми знімали влітку у місцевій школі, – згадує Робертс, – і там було повно іноземних студентів з усього світу, які приїхали за обміном. Особливо багато було італійців, і вони завжди розмовляли зі мною, коли я надягала світлу перуку. А без перуки я почувалася невидимою і переживала через це справжню особисту кризу”.

erob_3.jpg

Маючи за плечима восьмирічний досвід роботи в кіно, Емма зізнається, що їй часом було складно поєднувати зйомки зі школою та особистим життям, проте стверджує, що переваги акторської професії варті усіх труднощів. Лицедійство дає їй можливість подорожувати, зустрічатись з новими людьми, щоправда, через це доводиться надовго розставатись з друзями і практично повністю жертвувати вільним часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *