Одного разу у Голлівуді

Одного разу у Голлівуді (What Just Happened / Однажды в Голливуде). Комедія. США, 2008. Режисер [Баррі Левінсон->barry-levinson]. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], Кетрін Кінер, Стенлі Туччі, Робін Райт-Пенн, Джон Туртурро, [Брюс Вілліс->bruce-willis], [Шон Пенн->sean-penn], Крістен Стюарт, Майкл Вінкотт.

what

Скачати трейлер

Стрічка розповідає про два тижні з життя старіючого кінопродюсера Бена (Де Ніро), який намагається умовити неконтрольованого режисера змінити фінал його нової картини, вередливу зірку – поголитися для наступної ролі і т. і. Продовжити читання “Одного разу у Голлівуді”

Росаріо Доусон

Згідно з голлівудською легендою, кінозірку Лану Тернер «відкрили» в аптеці. Росаріо Доусон (Rosario Dawson / Росарио Доусон) теж стала актрисою зовсім випадково: режисер Ларрі Кларк звернув на неї увагу, коли на вулиці нью-йоркського району Ловер-Іст-Сайд 15-річна Доусон спілкувалась з іншими підлітками.

dawson1

Продовжити читання “Росаріо Доусон”

Казки на ніч

Слід визнати: коли [Сендлер->adam-sandler] вирішує натиснути на гальма свого специфічного гумору і створити кіно, яке б могла дивитись його дитина, у нього виходить доволі симпатична стрічка.

bedtm

Продовжити читання “Казки на ніч”

Гаррі та Гендерсони

Гаррі та Гендерсони (Harry and the Hendersons / Гарри и Хендерсоны). США, 1987. Режисер Вільям Дір. У ролях: Джон Літгоу, Мелінда Діллон, Маргарет Ленгрік, Дон Амічі, Лейні Казан, М. Еммет Волш.

1+1, четвер 8 січня, 14.40

Звичайна американська родина знаходить в лісі волохатого велетня – снігову людину – і бере його з собою. Коли ж цей “Гаррі” оживає, нові знайомі все більше прив’язуються до нього… Добротне розважальне кіно 80-х зараз не вразить нікого – навіть тодішні досягнення майстра гриму Ріка Бейкера вже не відповідають сучасним видовищним стандартам. Тому зараз це просто добре сентиментальне кіно для сімейного перегляду.

Брюс Всемогутнiй

Брюс Всемогутнiй (Bruce Almighty / Брюс Всемогущий). США, 2003. Режисер Том Шедiак. У ролях: Джим Керрi, Дженнiфер Анiстон, Морган Фрiмен, Стiв Каррелл.

ГРТ-М, недiля 16 жовтня, 20.50

Телерепортер Брюс Нолан (Керрi) вважаe, що Бог ставиться до нього вкрай несправедливо. Мiсце ведучого новин вiддають пiдлому колезi Брюса, а йому доручають тiльки несерйознi репортажi. Розгнiваний Нолан у прямому ефiрi каже усе, що вiн думаe про суперника i про людей, якi випадково опинились поруч, пiсля чого його звiльняють з роботи. У той самий день Брюса б’ють хулiгани, у нього ламаeться машина, i вiн свариться зi своeю коханою Грейс (Анiстон). У вiдчаi герой звинувачуe Бога в усiх бiдах. Наступного дня з Ноланом зв’язуeться сам Бог (Фрiмен), який давно хотiв пiти у вiдпустку i шукав смертного, котрий змiг би тимчасово зайняти його мiсце. Таким чином Брюс отримуe практично безмежну владу. Спочатку вiн просто розважаeться, потiм робить блискучу кар’eру тележурналiста, але змушений виконувати й новi обов’язки – вiдповiдати на мiльйони молитов.

Сценарiй “Брюса Всемогутнього”, написаний дебютантами Стiвом Кореном та Марком О’Кiфом, студiя “Юнiверсал” купила у 2000 р. за мiльйон доларiв. Стрiчка стала поверненням до комедiйного жанру режисера Шедiака i суперзiрки Керрi: у 1993 р. вони водночас прославилися, знявши картину “Ейс Вентура – детектив домашнiх тварин”, у 1997-му перевершили свiй перший успiх завдяки фiльму “Брехун, брехун”, однак потiм кожен з них зазнав творчоi (i фiнансовоi) поразки (Керрi – у “Маджестику”, Шедiак – у “Бабцi”). Роль Бога призначалася Роберту Де Нiро, проте ii виконав триразовий “оскарiвський” номiнант Фрiмен.

Зйомки стрiчки, бюджет якоi склав 81 млн. доларiв, проходили влiтку 2002 р. у Лос-Анджелесi, Нью-Йорку та бiля Нiагарського водоспаду. Пiд час роботи над однieю зi сцен мало не стався нещасний випадок: сильний порив вiтру повалив операторський кран, який почав падати на Дженнiфер Анiстон. Вчасно зреагувавши, Керрi вiдштовхнув свою партнерку, врятувавши iй життя, а фiльм отримав додаткову рекламу.

Брюс Всемогутнiй (Bruce Almighty / Брюс Всемогущий). США, 2003. Режисер Том Шедiак. У ролях: [Джим Керрi->jim-carrey], [Дженнiфер Анiстон->jennipher-aniston], [Морган Фрiмен->morgan-freeman], [Стiв Карелл->steve-carrell].

Новий канал, вівторок 6 січня, 20.50

Телерепортер Брюс Нолан (Керрi) вважає, що Бог ставиться до нього вкрай несправедливо. Мiсце ведучого новин вiддають пiдлому колезi Брюса, а йому доручають тiльки несерйознi репортажi. Розгнiваний Нолан у прямому ефiрi каже усе, що вiн думає про суперника i про людей, якi випадково опинились поруч, пiсля чого його звiльняють з роботи. У той самий день Брюса б’ють хулiгани, у нього ламається машина, i вiн свариться зi своєю коханою Грейс (Анiстон). У вiдчаї герой звинувачує Бога в усiх бiдах. Наступного дня з Ноланом зв’язується сам Бог (Фрiмен), який давно хотiв пiти у вiдпустку i шукав смертного, котрий змiг би тимчасово зайняти його мiсце. Таким чином Брюс отримує практично безмежну владу. Спочатку вiн просто розважається, потiм робить блискучу кар’єру тележурналiста, але змушений виконувати й новi обов’язки – вiдповiдати на мiльйони молитов.

Продовжити читання “Брюс Всемогутнiй”

Гай Пірс

Гай Пірс (Guy Pearce / Гай Пирс) народився 5 жовтня 1967 р. в Елі (Кембріджшир, Великобританія). Коли йому було три роки, сім’я емігрувала в Австралію. Через п’ять років загинув його батько: льотчик-випробувач, який брав участь у програмі “Номад”, впав зі своїм літаком поряд зі злітною смугою. “Дивна річ, – згадує актор, – ця подія спустошила мене, але смерть сильніше зв’язує людей духовно. Шкода, що тата немає поряд, проте мені здається, що він десь літає на літаку і може бачити те, що я роблю”.

guy1

Продовжити читання “Гай Пірс”