Термінатор: Спасіння прийде

Для даної франчізи це навряд чи спасіння. У прокаті фільм витрат на себе не виправдав. Це зовсім не свідчить про його художні якості. Але, на жаль, його вони теж не рятують.

salva1.jpg

Альо-о, це Джон Коннор, всі, хто мене чує, викликайте губернатора, без нього ніяк.

Продовжити читання “Термінатор: Спасіння прийде”

Міський мисливець

Міський мисливець (City Hunter / Городской охотник). Гонконг-Японія, 1993. Режисер Джекі Чан. У ролях: Джекі Чан, Вінсент Лапорт, Майкл Ебботт.

К1, п’ятниця 5 червня, 2.00

Чан грає приватного детектива, який опиняється на борту океанського лайнера, захопленого терористами. Йому доводиться рятувати відразу кілька дівчат, в тому числі дочку впливового магната, яка втекла від батьківської опіки… Такий собі гонконгівський варіант бойовика “В облозі” з Сігалом, причому не набагато гірший. Чан, як завжди, пропонує безліч жартів і трюків, але все ж таки свої найкращі східні стрічки він створив переважно у 80-х.

Рон Говард

Рон Говард (Ron Howard / Рон Ховард) народився 1 березня 1954 р. в Оклахомі. Його батьки були акторами, і, мабуть, через це свою першу роль в кіно Рон зіграв у півтора роки. Вже у шість років він був зіркою – вся Америка знала його за роллю сина шерифа Опі Тейлора в телешоу Енді Гріффіта. Другою зоряною роллю Говарда на телебаченні став образ Річі Каннінгейма в серіалі “Щасливі дні”. До двадцяти років Рон переграв у величезній кількості серіалів (від “Сутінкової зони” до “Лессі”), проте саме ці дві ролі запам’ятали усі. Навіть у 80-х ведучий шоу “Прямий ефір в суботу увечері” Едді Мерфі представляв Говарда, який тоді вже був відомим режисером, як Опі Каннінгейма.

howard1.jpg

Продовжити читання “Рон Говард”

Ніч у музеї-2

Типовий приклад сіквела, в якому глядач отримує в подвійній кількості те, що було в першій частині, але ніяк не подвійне задоволення.

museum2_1.jpg

Продовжити читання “Ніч у музеї-2”

По той бік зірок

По той бік зірок (Beyond the Stars / По ту сторону звезд). США, 1989. Режисер Дейвід Сеперстайн. У ролях: [Крістіан Слейтер->christian-slater], [Мартін Шин->martin-sheen], [Шарон Стоун->sharon-stone], Ф. Мюррей Абрахам, Олівія Д’Або.

К1, вівторок 2 червня, 22.00

Ерік (Слейтер), син програміста, мріє стати астронавтом, і в цьому він знаходить підтримку у старшого друга, колишнього космонавта Пола Ендрюса (Шин), який побував на Місяці… Фільм з нехитрою мораллю про те, що треба залишатись відданим своїй мрії. Нічого особливого, проте актори хороші: юний і не такий божевільний, як зазвичай, Слейтер та досвідчений Шин. У Стоун роль незначна, бо тоді вона ще не була зіркою.

Годинниковий механізм

Годинниковий механізм (Ticker / Часовой механизм). США, 2001. Режисер Алберт П’юн. У ролях: Стівен Сігал, Том Сайзмор, Денніс Хоппер, Джеймі Пресслі.

СТБ, понеділок 20 березня, 20.00

Терористична група на чолі з невловимим найманцем Своном (Хоппер) здійснює посеред міста вибухи, жертвами яких стають сотні невинних людей. Протидіяти нелюдам намагаються детектив Нетлз (Сайзмор) і поліцейський-сапер Гласс (Сігал)…

Годинниковий механізм (Ticker / Часовой механизм). США, 2001. Режисер Алберт П’юн. У ролях: [Стівен Сігал->steven-seagal], Том Сайзмор, [Денніс Хоппер->dennis-hopper], Джеймі Пресслі.

НТН, понеділок 1 червня, 19.25

Терористична група на чолі з невловимим найманцем Своном (Хоппер) здійснює посеред міста вибухи, жертвами яких стають сотні невинних людей. Протидіяти нелюдам намагаються детектив Нетлз (Сайзмор) і поліцейський-сапер Гласс (Сігал)…

Продовжити читання “Годинниковий механізм”