Освідчення

Не дуже приємно, коли фільм, завдяки трейлерам та прес-релізам, намагаються видавати за те, чим він насправді не є. Обіцяли гостру, хоча й романтичну, комедію на тему корпоративних стосунків, а видали соплі до колін. Що в трейлері було, те у ньому й залишилось, на виході ж отримали те, що було кілька десятків разів раніше, причому банально і майже нецікаво.

prop1.jpg

Продовжити читання “Освідчення”

Мортал Комбат: Знищення

Мортал Комбат: Знищення (Mortal Kombat: Annihilation / Мортал Комбат: Истребление). США, 1997. Режисер Джон Р. Леонетті. У ролях: Робін Шу, Таліза Сото, Джеймс Ремар, Сандра Хесс.

Новий канал, субота 18 липня, 18.15

Багатотисячна армія сил Темряви увірвалась на Землю. Воїни-земляни, які щойно бились на турнірі майстрів бойових мистецтв, вступають у сутичку з могутнім ворогом, але вони мають лише шість днів, щоб перемогти… Слабеньке продовження однієї з перших хітових екранізацій комп’ютерних ігор. Перша частина теж не вирізнялась розумом, але була якось жвавішою, та й Ламберт в ній був.

Гаррі Поттер та принц-напівкровка

Гаррі Поттер та принц-напівкровка (Harry Potter and the Half-Blood Prince / Гарри Поттер и принц-полукровка). Казка / пригоди / містика. США, 2009. Режисер Дейвід Єйтс. У ролях: [Денієл Редкліфф->daniel-redkliff], [Емма Вотсон->emma-watson], Руперт Грінт, [Хелена Бонем Картер->helena-bonham-carter], Дейвід Бредлі, Роббі Колтрейн, Ворвік Дейвіс, Том Фелтон, Майкл Гембон, Алан Рікмен, Меггі Сміт, Джим Броадбент.

phrbnwvwg6qsuw_m.jpg

Тепер не тільки світ чаклунів, а й звичайні люди відчувають на собі силу Волан-де-Морта, яка щодня зростає. Гаррі підозрює, що в самому замку приховується якась небезпека, але Дамблдор більше зосереджений на тому, щоб підготувати Поттера до фінальної сутички, яка, як він знає, наближується… Продовжити читання “Гаррі Поттер та принц-напівкровка”

Земля-повітря

Земля-повітря (Surface to Air / Земля-воздух). США, 1998. Режисер Родні Макдональд. У ролях: [Майкл Медсен->michael-madsen], Чед Макквін, Мелані Шетнер, Тері Томпсон, Ларрі Томас, Метью Андерсон.

НТН, четвер 16 липня, 19.25

Двоє зведених братів (Медсен та Макквін) в дитинстві терпіти не могли один одного. Вони не бачились 10 років, обидва стали військовими (морським піхотинцем і льотчиком) і побачились на авіаносці, який вирушив до Іраку. Звичайно ж, обидва вони отримують шанс продемонструвати чудеса хоробрості і помиритися… Звичайний бойовик класу “Б” з повітряними боями, але присутність Медсена часто додає плюси навіть таким стрічкам.

Льодовиковий період-3: Ера динозаврів

Приємно, коли Голлівуд все ще підкидує сюрпризи – дрібненькі, але несподівані. Чого можна було чекати від третього “Періоду” після нудного другого? Того ж, чого й від жахливого третього “Шрека” (принаймні там друга частина була цікавою), тільки гірше. Аж ніяк: “Льодовиковий період-3” – джерело приємних емоцій майже від початку і до кінця.

iage1.jpg

Продовжити читання “Льодовиковий період-3: Ера динозаврів”

Емма Робертс

Кажуть, що на дітях талановитих батьків природа відпочиває, але в Голлівуді завжди знаходяться бажаючі довести протилежне. Нещодавно до їхнього числа приєдналась 18-річна Емма Робертс (Emma Roberts / Эмма Робертс), дочка актора [Еріка Робертса->eric-roberts] і племінниця суперзірки Джулії Робертс.

erob_1.jpg

Продовжити читання “Емма Робертс”

Смерть iй личить

Смерть iй личить (Death Becomes Her / Смерть ей к лицу). США, 1992. Режисер Роберт Земекiс. У ролях: Мерiл Стрiп, Брюс Вiллiс, Голдi Хоун, Iзабелла Росселiнi, Ян Огiлвi, Адам Сторк.

1+1, вiвторок 3 сiчня, 20.50

Маловiдома актриса Меделайн Ештон (Стрiп) вiдбиваe у своei подруги (Хоун) нареченого, вiдомого хiрурга-косметолога Ернеста (Вiллiс). Однак ображена жiнка знаходить спосiб помститися: стаe членом таeмного товариства, яке вживаe елiксир вiчноi молодостi. Ставши коханкою Ернеста, вона плануe вбити Меделайн. Ситуацiя ще бiльше ускладнюeться, коли остання також починаe вживати елiксир. Виявляeться, що разом з вiчною юнiстю жiнки здобули безсмертя, i iх уже не можуть зупинити навiть смертельнi поранення… Непоганий зразок “чорноi” комедii з чудовим акторським трiо. Фiльм отримав премiю “Оскар” за вражаючi спецефекти.

Смерть їй личить (Death Becomes Her / Смерть ей к лицу). США, 1992. Режисер [Роберт Земекiс->robert-zemekis]. У ролях: [Мерiл Стрiп->meryl-streep], [Брюс Вiллiс->bruce-willis], [Голдi Хоун->goldie-hawn], Iзабелла Росселiнi, Ян Огiлвi, Адам Сторк.

ТРК “Україна”, понеділок 13 липня, 22.15

Маловiдома актриса Меделайн Ештон (Стрiп) вiдбиває у своєї подруги (Хоун) нареченого, вiдомого хiрурга-косметолога Ернеста (Вiллiс). Однак ображена жiнка знаходить спосiб помститися: стає членом таємного товариства, яке вживає елiксир вiчної молодостi. Ставши коханкою Ернеста, вона планує вбити Меделайн. Ситуацiя ще бiльше укладнюється, коли остання також починає вживати елiксир. Виявляється, що разом з вiчною юнiстю жiнки здобули безсмертя, i iх уже не можуть зупинити навiть смертельнi поранення… Непоганий зразок “чорної” комедii з чудовим акторським трiо. Фiльм отримав премiю “Оскар” за вражаючi спецефекти.