Еміль Гірш

Еміль Гірш (Emil Hirsh / Эмиль Хирш) народився у Палмсі (штат Каліфорнія) в сім’ї продюсера Дейвіда Гірша і художниці Маргарет Девенпорт, потім жив у Лос-Анджелесі та Санта-Фе. У дитинстві знімався на телебаченні. У 2002 р. Еміль потрапив у велике кіно, де за кілька років зіграв у таких помітних фільмах, як “Небезпечне життя вівтарних хлопчиків” (2002) з [Джоді Фостер->jodie-foster], “Імператорський клуб” (2002) з Кевіном Клайном, “Хлопець з сім’ї Мадж” (2003), “Сусідка” (2004) з [Елішою Катберт->elisha-cutbert], “Вигадані герої” (2004), “Королі Догтауна” (2005) з [Хітом Леджером->heth-ledger], [“Альфа Дог”->alfa-dog] (2006) з [Брюсом Віллісом->bruce-willis] та [Шарон Стоун->sharon-stone] і “Повітря, яким я дихаю” (2007).

hirsh1

Продовжити читання “Еміль Гірш”

Діамантовий поліцейський

Діамантовий поліцейський (Blue Streak / Бриллиантовый полицейский). США, 1999. Режисер Лес Мейфілд. У ролях: [Мартін Лоренс->martin-lawrence], Вільям Форсайт, Пітер Грін.

ТРК “Україна”, субота 17 січня, 21.15

Злочинець Майлз Логан (Лоренс) краде унікальний діамант, але через зраду спільника змушений сховати коштовність. Через кілька років, опинившись на волі, він дізнається, що тепер на тому місці знаходиться поліцейська дільниця. Логан вдає з себе охоронця закону, щоб дістатися до здобичі… Вторинна стрічка, яка змушує згадати багато чого, починаючи з раннього [Едді Мерфі->eddie-murphy], а можливо навіть і дещо до нього. Втім, у цьому комедійному бойовику вистачає і жартів, і екшну, провальним його назвати не можна, тому для Лоренса він став ще однією сходинкою до статусу зірки.

Психо-3

Психо-3 (Psycho 3 / Психо-3). США, 1986. Режисер [Ентоні Перкінс->anthony-perkins]. У ролях: Ентоні Перкінс, Даяна Скаруїд, Джеф Фейхі, Роберта Максвелл.

ICTV, субота 17 січня, 3.00

Цього разу у мотелі Нормана Бейтса зупиняється колишня черниця Морін, яка залишила монастир після того, як через неї випадково загинула інша черниця. Норману вона дуже нагадує його улюблену жертву Маріон Крейн, тому наступний крок його “матусі” вгадати не важко… На відміну від другої і тим паче першої частини кіносеріалу, який започаткував Хічкок, третя – стандартний кривавий трилер, цікавий лише тим, що ним Перкінс дебютував як режисер.

Завжди кажи “так”

Завжди кажи “так” (Yes Man / Всегда говори “да”). Комедія. США, 2008. Режисер Пейтон Рід. У ролях: [Джим Керрі->jim-carrey], Зуї Дешанель, Бредлі Купер, Джон Майкл Хіггінс, Денні Мастерсон, Теренс Стемп.

yesman

Сором’язливий Карл Аллен (Керрі) намагається змінити своє життя простим способом: починає відповідати “так” на всі питання, бо раніше найчастіше казав “ні”. В результаті він дійсно починає змінюватись на краще, однак з’являються і нові небезпеки… Продовжити читання “Завжди кажи “так””

Золотий глобус-2008

Головним тріумфатором 66-ї щорічної церемонії вручення премій “Золотий глобус” стала стрічка Денні Бойла “Мільйонер з нетрів”, якій дістались премії за режисуру, сценарій, музику та приз найкращому фільму року. Ця стрічка вже зібрала велику колекцію нагород, присуджених різними товариствами кінокритиків у США.

winsl-globe.jpg

Продовжити читання “Золотий глобус-2008”

Пiдземелля драконiв

Пiдземелля драконiв (Dungeons & Dragons / Подземелье драконов). США, 2000. Режисер Кортнi Соломон. У ролях: Джастiн Велiн, Марлон Веянс, Зоe Маклеллан, Джеремi Айронс, Брюс Пейн, Тора Берч, Крiстен Вiлсон, Том Бейкер, Рiчард О’Браeн, Лi Аренберг.

Новий канал, субота 5 листопада, 19.25

Злий чаклун Профеон (Айронс) намагаeться стати диктатором краiни Iзмieр, вiдiбравши владу у королеви Савiни (Берч). Для цього чорнокнижнику потрiбен загадковий магiчний талiсман, який робить свого власника повелителем драконiв… Звернення Голлiвуда до сюжетiв комп’ютерних iгор e чи не найяскравiшим свiдченням кризи iдей “фабрики мрiй”. Чималi касовi збори “Смертельного бою” (1995) затьмарили провали попереднiх спроб (“Супербрати Марiо”, “Вуличний боeць”) i надихнули кiнодiлкiв на подальше опанування “жанру”. “Пiдземелля” демонструe повний набiр “достоiнств” подiбних видовищ: примiтивна iнтрига у стилi “фентезi”, одновимiрнi персонажi, штучнi дiалоги. Недолiки сценарiю та режисури не змогли компенсувати анi чудовi спецефекти, анi акторський магнетизм Айронса. Стрiчка загубилась на тлi привабливiших пропозицiй сезону, зiбравши у прокатi США тiльки 12 млн. доларiв.

Пiдземелля драконiв (Dungeons & Dragons / Подземелье драконов). США, 2000. Режисер Кортнi Соломон. У ролях: Джастiн Велiн, Марлон Веянс, Зоe Маклеллан, [Джеремi Айронс->jeremy-irons], Брюс Пейн, [Тора Берч->tora-birch], Крiстен Вiлсон, Том Бейкер, Рiчард О’Браєн, Лi Аренберг.

НТН, понеділок 12 січня, 15.45

Злий чаклун Профеон (Айронс) намагається стати диктатором країни Iзмiєр, вiдiбравши владу у королеви Савiни (Берч). Для цього чорнокнижнику потрiбен загадковий магiчний талiсман, який робить свого власника повелителем драконiв… Продовжити читання “Пiдземелля драконiв”