Ченнінг Татум

Ченнінг Татум (Channing Tatum / Чэннинг Татум) народився 26 квітня 1980 р. у маленькому містечку Калмен (штат Алабама). Він є старшим з восьми дітей. Сімейство Татумів переїхало з Алабами у Міссісіпі, коли майбутньому актору було шість років. У його жилах тече кров корінних американців, ірландців та французів. У дитинстві Ченнінг був енергійним і досить проблемним підлітком. Вже тоді він вирішив, що буде актором, бо йому хотілось грати героїв захоплюючих пригод. Однак батьки Татума намагались направити енергію сина в інше русло – бейсбол та футбол. У дев’ятому класі Ченнінг вступив до приватної школи Tampa Catholic High School. Чутки про своє дитинство актор коментує так: “Я не вчився у військовій школі – батьки поставили мене перед вибором: військова академія або приватна школа”. Саме в Tampa Catholic Ченнінг вирішив заробити футбольну стипендію для того, щоб вступити до коледжу. Це йому вдалося, але невдовзі він втратив інтерес до навчання і повернувся додому, відчуваючи, що розчарував батьків.

chann1.jpg

Продовжити читання “Ченнінг Татум”

Щелепи-4: Помста

Щелепи-4: Помста (Jaws : The Revenge / Челюсти-4: Месть). США, 1987. Режисер Джозеф Сарджент. У ролях: Лоррейн Гері, Ланс Гест, Маріо Ван Пібблз, Карен Янг, [Майкл Кейн->michael-cain].

ТРК “Україна”, субота 25 липня, 23.50

Вдова шерифа з перших двох частин кіносеріалу (Гері) після того, як один з її синів стає жертвою великої білої акули, переконується у тому, що тварина намагається помститися її родині і що наступним буде її другий син… До четвертої частини магія перших “Щелеп” давно випарувалася, як і саспенс і здоровий глузд (акула переслідує сім’ю, щоб помститися за родичку?). Для тих, хто дивився хоча б одну з попередніх серій, ця картина буде абсолютно нецікавою. І що робить тут Майкл Кейн?

Сльози сонця

Сльози сонця (Tears of the Sun / Слезы солнца). США, 2003. Режисер Антуан Фукуа. У ролях: [Брюс Вілліс->bruce-willis], [Моніка Беллуччі->monica-bellucci], Коул Хаузер, Імонн Вокер, Фіоннула Фланаган, Нік Чінлунд, Малік Боуенс, Том Скерріт, Чарлз Інграм, Пол Френсіс, Джонні Месснер.

1+1, п’ятниця 24 липня, 0.00

Спецзагін, що виконує особливо складні завдання, повинен вивезти з Нігерії, де стався державний переворот, лікаря-місіонера (Беллуччі) та двох священиків. Однак, опинившись у джунглях, командир загону (Вілліс) несподівано вирішує також врятувати 70 приречених на смерть біженців і повністю змінює план операції… Продовжити читання “Сльози сонця”

Джонні Д.

Джонні Д. (Public Enemies / Джонни Д.). Кримінальна драма. США, 2009. Режисер [Майкл Манн->michael-mann]. У ролях: [Джонні Депп->johnny-depp], [Крістіан Бейл->christian-bale], Маріон Котіяр, Ченнінг Татум, Джованні Рібізі, Стівен Дорф, Джейсон Кларк.

public-enemies-poster-depp.jpg

Екранізація бестселеру Браяна Берроу “Вороги суспільства: найбільша хвиля злочинності в Америці в роки заснування ФБР, 1933-1934”, розповідає про відомих членів бандитського угрупування – Джона Ділінджера, Нельсона-Дитинку та Флойда-Красунчика. Продовжити читання “Джонні Д.”

Гаррі Поттер та принц-напівкровка

Непогана шоста частина кіносеріалу – як виявляється, в природі трапляється і таке. Третю вона не перевершує, але Єйтс цілком комфортно почувається у кріслі режисера, а атмосфера стає все більш похмурою.

prince1.jpg

Продовжити читання “Гаррі Поттер та принц-напівкровка”