Поліцейська академія-7: Місія в Москві

Поліцейська академія-7: Місія в Москві (Police Academy: Mission to Moscow / Полицейская академія-7: Миссия в Москве). США, 1993. Режисер Алан Меттер. У ролях: Майкл Вінслоу, Дейвід Граф, Леслі Істербрук, [Рон Перлман->ron-perlman], [Крістофер Лі->christopher-lee].

ICTV, неділя 9 серпня, 19.00

Сьома частина популярного комедійного серіалу. У світі починається епідемія захоплення комп’ютерною грою, яку поширює бос російської мафії. Московським правоохоронним органам потрібна допомога, тому вони звертаються до вихованців коменданта Ласарда… Незважаючи на присутність хороших акторів Лі (міліціонер) і Перлмана (мафіозі), ця картина може зацікавити хіба що тих, хто чесно передивився попередні шість серій і це йому все ще подобається. У Штатах її випускали відразу на відео.

Атака Кобри

Атака Кобри (G.I. Joe: The Rise of Cobra / Бросок Кобры). Фантастичний бойовик. США, 2009. Режисер [Стівен Соммерс->steven-sommers]. У ролях: [Ченнінг Татум->channing-tatum], [Сієнна Міллер->sienna-miller], [Денніс Квейд->dennis-quade], Марлон Веянс, Рейчел Ніколс, [Брендан Фрейзер->brendan-fraser].

2009_gi_joe_013.jpg

Високотехнологічний військовий підрозділ, що знаходиться в Європі, намагається протистояти злочинній організації Кобра, яка намагається захопити владу над світом. Продовжити читання “Атака Кобри”

Лічені секунди

Лічені секунди (Split Second / Считанные секунды). Великобританія-США, 1991. Режисер Тоні Мейлем. У ролях: [Рутгер Хауер->rutger-hauer], Кім Кеттролл, Ніл Данкан, Піт Постлетвейт, Майкл Дж. Поллард.

Кіно, четвер 6 серпня, 21.30

Крутий лондонський поліцейський (Хауер) намагається розшукати кровожерливого мутанта, який вбив його напарника… Футуристичний бойовик, який є типовим зразком класу “Б”, де можна зустріти доброго актора – у даному випадку це Хауер, хоча на якість стрічки цей факт ніяк не вплинув. Порівняння з “Блейд-раннером”, “Мовчанням ягнят” та “Хижаком”, які наводять деякі рецензенти, щонайменше дивують.

Джонні Д.

[Майкл Манн->michael-mann] вміє робити кримінальні стрічки, але ця вийшла у нього мало не найслабшою. Красива ретро-картинка, одяг, машини і кулемети того часу – все на місці. Актори не просто зіркові, а дійсно талановиті. Все професійно, але якось статично, не дуже цікаво за сюжетом (там немає нічого нового для тих, хто бачив стрічку “Ділінджер” Джона Міліуса 1973 р.) і не зовсім зрозуміло, навіщо.

publl_1.jpg

Продовжити читання “Джонні Д.”

Примари колишніх подружок

Непогана романтична комедія. Приклад того, як можна використовувати у сучасних умовах класичні сюжети (в даному випадку це Дікенс, Скрудж, привиди… якщо хтось не здогадався, я не винен). Нарешті, приклад доброї гри [Макконахі->matthew-mackonaghey], досить рідкісне явище в останні роки.

ghost_1.jpg

Продовжити читання “Примари колишніх подружок”