Слимак

Слимак (Slither / Слизняк). США, 2006. Режисер Джеймс Ганн. У ролях: Елізабет Бенкс, Майкл Рукер, Натан Філліон, Грегг Хенрі, Дон Томпсон.

1+1, субота 21 листопада, 00.10

Чоловік побачив у лісі дивний яйцеподібний предмет. Через три дні у подвалі його будинку було вже справжнє гніздо, де почали розмножуватися тварини неземного походження, які перетворюють людей на зомбі… Комедійний фільм жахів, який позичив сюжетні ходи зі “Щось” Карпентера та інших відомих картин. Не рекомендується людям зі слабким шлунком.

2012

Є один великий плюс – Еммеріх запевняє, що це його останній фільм-катастрофа. Про це треба пам’ятати, коли борешся з собою під час останньої години перегляду. Мовляв, цей останній раз – і все. Тоді можна витримати.

dvdv1.jpg

Продовжити читання “2012”

Американський психопат

Американський психопат (American Psycho / Американский психопат). США, 2000. Режисер Мері Харрон. У ролях: [Крістіан Бейл->christian-bale], [Віллем Дефоу->willem-dafoe], Джаред Лето, [Джош Лукас->josh-lucas], Саманта Метіс, Метт Росс, Клоуе Севіньї, Різ Уїзерспун.

К1, вівторок 17 листопада, 22.00

Патрік Бейкмен (Бейл) – молодий бізнесмен, який робить чудову кар’єру та користується успіхом у жінок. Ніхто не здогадується, що під цією маскою ховається жорстокий психопат, який отримує задоволення від вбивств… Продовжити читання “Американський психопат”

2012

2012 (2012 / 2012). Фільм-катастрофа / фантастика. США, 2009. Режисер [Роланд Еммеріх->roland-emmerich]. У ролях: [Джон К’юсак->john-cusak], [Аманда Піт->amanda-pit], Олівер Платт, [Чіветель Еджиофор->chewetel-ejiofor], [Тенді Ньютон->tandy-newton], [Вуді Харрелсон->woody-harrelson].

Вчені дізнаються про різку зміну температури ядра Землі, що призведе до катаклізмів у вигляді землетрусів, зникнення більшості міст і країн. Найбільші держави планети таємно будують величезні ковчеги, в яких зможуть врятуватись лише вибрані…

poster2012.jpg

Продовжити читання “2012”