Таємниця ордену

Таємниця ордену (The Order / Тайна ордена). США, 2001. Режисер Шелдон Леттіх. У ролях: Жан-Клод Ван Дамм, Чарлтон Хестон, Софія Міло, Браян Томпсон, Бен Кросс, Вернон Добтчеф, Джої Томаска, Сассон Габай, Алон Абоутбоул, Джек Відеркер.

ICTV, субота 3 лютого, 19.55

Руді Кафмаєр (Ван Дамм), син відомого археолога, звик використовувати свої знання в галузі старовинних предметів виключно для особистого збагачення. Одного дня герой дізнається, що його батько потрапив до рук могутньої секти, яка планує розпочати нову війну. Руді поспішає рятувати татуся і увесь світ від жорстоких фанатиків…

Таємниця ордену (The Order / Тайна ордена). США, 2001. Режисер Шелдон Леттіх. У ролях: [Жан-Клод Ван Дамм->jean-claude-van-damme], [Чарлтон Хестон->charlton-heston], Софія Міло, Браян Томпсон, Бен Кросс, Вернон Добтчеф, Джої Томаска, Сассон Габай, Алон Абоутбоул, Джек Відеркер.

ICTV, субота 28 листопада, 22.15

Руді Кафмаєр (Ван Дамм), син відомого археолога, звик використовувати свої знання в галузі старовинних предметів виключно для особистого збагачення. Одного дня герой дізнається, що його батько потрапив до рук могутньої секти, яка планує розпочати нову війну. Руді поспішає рятувати татуся і увесь світ від жорстоких фанатиків…

Продовжити читання “Таємниця ордену”

Останній з племені людей-псів

Останній з племені людей-псів (Last of the Dogmen / Последний из племени людей-псов). США, 1995. Режисер Теб Мерфі. У ролях: [Том Беренджер->tom-berenger], Барбара Херші, Кертвуд Сміт, Стів Рівіс, Ендрю Міллер.

MAXXI TV, четвер 26 листопада, 21.50

Детектив Луїс Гейтс, який пиячить після загибелі дружини, повинен знайти в’язнів, що втекли. Вирушивши на пошуки, він знаходить стародавнє плем’я індіанців, яке живе так само, як і тисячу років тому… Скромна екологічна драма, яку, тим не менш, деякі критики порівнювали з “Танцями з вовками”.

Чіветель Еджиофор

Чіветель Еджиофор (Chiwetel Ejiofor / Чиветель Эджиофор) – британець нігерійського походження. Він народився 10 липня 1974 р. у Лондоні. Його батько був лікарем, який загинув в автокатастрофі, коли хлопчику було 11 років. У 13 років Чіветель почав брати участь у шкільних виставах. Після закінчення лондонського коледжу “Дулвіч” вчився у Лондонській академії музики і драматичних мистецтв.

ejiof1.jpg

Продовжити читання “Чіветель Еджиофор”

Шлях зброї

Шлях зброi (Way of the Gun / Путь оружия). США, 2000. Режисер Крiстофер Маккворi. У ролях: Раян Фiлiпп, Бенiцiо Дель Торо, Джульeтт Льюiс, Джеймс Каан, Тай Дiггс, Нiккi Кетт, Скотт Вiлсон, Крiстiн Лiхман.

ICTV, четвер 16 червня, 23.25

Молодi злочинцi Паркер (Фiлiпп) та Лонгбоу (Дель Торо) викрадають вагiтну дiвчину Робiн (Льюiс), яка маe народити дитину сiмейнiй парi мультимiльйонерiв, i разом з нею вирушають в Мексику. Дiставшись маленького мiстечка, викрадачi вимагають по телефону викуп, але iх слiдом вже йде досвiдчений i небезпечний Джо Сарно (Каан)… Режисерський дебют Маккворi не сягнув таких вершин, як його вiдзначений “Оскаром” сценарiй “Звичайних пiдозрюваних”, але це досить цiкавий гiбрид кримiнальноi драми з трилером, цинiчний, жорстокий i з виразними персонажами. Зняти оригiнальний гангстерський фiльм зараз, пiсля Тарантiно i компанii, надзвичайно складно, i зовсiм уникнути штампiв Маккворi не вдалося, i все ж таки його робота заслуговуe на увагу. З акторського ансамблю особливо вирiзняються Каан i Дель Торо.

Шлях зброї (Way of the Gun / Путь оружия). США, 2000. Режисер Крiстофер Маккворi. У ролях: Раян Фiлiпп, [Бенiцiо Дель Торо->benicio-del-toro], Джульєтт Льюїс, Джеймс Каан, Тай Дiггс, Нiккi Кетт, Скотт Вiлсон, Крiстiн Лiхман.

Кіно, вівторок 24 листопада, 21.30

Молодi злочинцi Паркер (Фiлiпп) та Лонгбоу (Дель Торо) викрадають вагiтну дiвчину Робiн (Льюїс), яка має народити дитину сiмейнiй парi мультимiльйонерiв, i разом з нею вирушають в Мексику. Дiставшись маленького мiстечка, викрадачi вимагають по телефону викуп, але їх слiдом вже йде досвiдчений i небезпечний Джо Сарно (Каан)…

Режисерський дебют Маккворi не сягнув таких вершин, як його вiдзначений “Оскаром” сценарiй “Звичайних пiдозрюваних”, але це досить цiкавий гiбрид кримiнальної драми з трилером, цинiчний, жорстокий i з виразними персонажами. Зняти оригiнальний гангстерський фiльм зараз, пiсля Тарантiно i компанiї, надзвичайно складно, i зовсiм уникнути штампiв Маккворi не вдалося, i все ж таки його робота заслуговує на увагу. З акторського ансамблю особливо вирiзняються Каан i Дель Торо.

Молодий місяць

Молодий місяць (New Moon / Новолуние). Містична мелодрама. США, 2009. Режисер Кріс Вайц. У ролях: [Крістен Стюарт->kristen-stewart], [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], Ешлі Грін, Тейлор Лотнер, Біллі Бурк, Майкл Шин, [Дакота Фаннінг->dakota-fanning].

new_moon_wall_001.jpg

Едвард (Паттінсон) вирішує, що розставання з Беллою (Стюарт) врятує її від небезпеки спілкування з вампірами. Він їде, сказавши дівчині, що більше її не кохає і не хоче бути з нею. Страждаючи від розлуки, героїня дізнається, що її друг з резервації Джейкоб Блек – перевертень… Продовжити читання “Молодий місяць”