Емілі де Рейвін

Емілі де Рейвін (Emilie de Ravin / Эмили де Рэйвин) народилась 27 грудня 1981 р. в Маунт Елізе, невеликому містечку в окрузі Вікторія, на південному сході від Мельбурна (Австралія). У неї є дві старші сестри. З дев’яти років Емілі навчалась у балетній школі Крісти Камерун в Мельбурні. У п’ятнадцять років її прийняли до Австралійської балетної школи. Паралельно з хореографією де Рейвін вивчала акторську майстерність: вона встигла повчитися в Національному інституті драматичного мистецтва в Австралії і в Prime time Actors Studio у Лос-Анджелесі.

reiv1.jpg

Першою роботою Емілі була гостьова роль міфічного створіння Курупіри у канадському серіалі “Повелитель звірів”. Через місяць після свого переїзду з Австралії в Лос-Анджелес акторка зіграла Тесс Хардінг в телесеріалі “Розвелл”, де її всерйоз помітили. У 2004 р. де Рейвін взяли на роль Клер Літлтон у серіалі “Залишитися в живих” (Lost). Кумедний збіг: у “Розвеллі” героїня-інопланетянка була вагітною і поспішала залишити Землю до того, як її вагітність стане помітною, а у “Залишитися в живих” актриса знову перевтілилась у майбутню матір, щоправда, цього разу її героїня знаходилась на останніх тижнях вагітності. Спочатку планувалося, що Емілі зіграє Шеннон, але після проб дівчину затвердили на роль Клер. На відміну від її колег, де Рейвін не впізнавали на вулицях: усі були впевнені, що вона дійсно на восьмому місяці. Проте вагітність героїні і необхідність носити на собі великий накладний живіт швидко набридли акторці. Перші чотири сезони серіалу Емілі з’являлась на екрані регулярно, проте в п’ятому ситуація змінилася.

reiv2.jpg

У 2005 р. актриса зіграла Емілі Костіч, героїнову наркоманку і колишню подругу головного героя, у картині “Цегла”. Того ж року вона отримала роль у римейку класичного фільму жахів 1977 р. “У пагорбів є очі”, який став хітом свого сезону. У 2007 р. де Рейвін запросили в спортивну драму “М’яч не бреше”, показану на кінофестивалі в Трибеці у 2008 р. (в широкий прокат ця стрічка вийшла у 2009 р.). Вона також знялась у фільмах “Різдвяна різня Санта Клауса” та “Ідеальна гра”, в гангстерській картині [“Джонні Д.”->public-enemies] з [Джонні Деппом->johnny-depp] та [Крістіаном Бейлом->christian-bale] і у мелодрамі [“Пам’ятай мене”->remember-me]. Емілі мала виконати одну з головних ролей в екранізації відомої комп’ютерної гри “Онімуша”, однак через участь продюсера Семюеля Хадіди у зйомках “Імаджинаріума доктора Парнаса” і смерть запланованого на головну роль [Хіта Леджера->heath-ledger] цей проект поклали на полицю.

reiv3.jpg

У 2006 р. актриса вийшла заміж за свого давнього прихильника Джоша Яновича, який освідчився їй після трьох років залицянь. Після шести місяців спільного проживання пара розійшлася, хоча періодично сходиться заново. Де Рейвін тричі потрапляла до сотні найбільш сексуальних дівчат, складеної журналом “Maxim”.

1 коментар для “Емілі де Рейвін”

  1. Дякую. Давно хотів почитати про де Рейвін. Правда я її пам’ятаю тільки по Лосту (доречі українці цей серіал більше знають як “Загублені”). А от в Джонні Д. геть не пригадую Емілі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *