Підривник

Підривник (Knock Off / Взрыватель). США-Гонконг, 1998. Режисер Цуй Харк. У ролях: Жан-Клод Ван Дамм, Роб Шнайдер, Лела Рошон, Пол Сорвіно, Майкл Фітцджеральд Вонг, Глен Чін, Кармен Лі, Джефф Джозеф Волф.

Новий канал, неділя 12 лютого, 17.15

Головні герої – дрібні контрабандисти (Ван Дамм та Шнайдер), які виявляються втягнутими у цілу низку небезпечних подій за участю корумпованих агентів ФБР та гонконгівських гангстерів. Вони дізнаються, що у партії підробленої американської продукції, яка потрапила до них у руки, знаходиться велика кількість вибухівки, призначеної для терористичних актів у Гонконгу. Звичайно, герой Ван Дамма виходить переможцем з усіх пригод, врятувавши своїх друзів від підступних підривників… Стрічку, бюджет якої склав 35 млн. доларів, було знято під час святкування у зв’язку з передачею Гонконгу до Китаю. Це друга спільна робота Ван Дамма та відомого гонконгівського режисера Харка, які разом робили картину «Подвійна команда». Однак, захопившись ефектними вибухами та двобоями, автори фільму зовсім забули про сюжет, який губиться за навалою бійок та вогню. Стрічка не виправдала сподівань і не мала успіху в американському кінопрокаті.

Підривник (Knock Off / Взрыватель). США-Гонконг, 1998. Режисер Цуй Харк. У ролях: [Жан-Клод Ван Дамм->jean-claude-van-damme], [Роб Шнайдер->rob-shnider], Лела Рошон, Пол Сорвіно, Майкл Фітцджеральд Вонг, Глен Чін, Кармен Лі, Джефф Джозеф Волф.

1+1, п’ятниця 7 травня, 23.00

Головні герої – дрібні контрабандисти (Ван Дамм та Шнайдер), які виявляються втягнутими у цілу низку небезпечних подій за участю корумпованих агентів ФБР та гонконгівських гангстерів. Вони дізнаються, що у партії підробленої американської продукції, яка потрапила до них у руки, знаходиться велика кількість вибухівки, призначеної для терористичних актів у Гонконгу. Звичайно, герой Ван Дамма виходить переможцем з усіх пригод, врятувавши своїх друзів від підступних підривників… Стрічку, бюджет якої склав 35 млн. доларів, було знято під час святкування у зв’язку з передачею Гонконгу до Китаю. Це друга спільна робота Ван Дамма та відомого гонконгівського режисера Харка, які разом робили картину [«Подвійна команда»->double-team]. Однак, захопившись ефектними вибухами та двобоями, автори фільму зовсім забули про сюжет, який губиться за навалою бійок та вогню. Стрічка не виправдала сподівань і не мала успіху в американському кінопрокаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *