Шрек назавжди

Шрек назавжди (Shrek Forever After / Шрек навсегда). Анімаційний фільм / казка / пригоди. США, 2010. Режисер Майк Мітчел. Ролі озвучують: [Майк Маєрс->mike-myers], [Едді Мерфі->eddie-murphy], [Антоніо Бандерас->antonio-banderas], [Камерон Діас->cameron-dias].

shrek_forever.jpg

Шрек сумує за часами, коли почувався справжнім чудовиськом, і, піддавшись на умовляння солодкоголосого чаклуна Румпельштільтскіна, підписує з ним угоду. Відразу після цього герой опиняється в альтернативній реальності Тридев’ятого королівства, де все поставлене з ніг на голову…

“Важко усвідомити, що це остання частина “Шрека”. Я навіть не розуміла, наскільки ця робота важлива для мене, поки не настав момент. Я буду сумувати за Фіоною”, – каже Камерон Діас. Решта акторів, які озвучували персонажів “шрекіади”, теж вирішили поділитись на прем’єрі своїми почуттями і спогадами. Наприклад, Едді Мерфі, який озвучив Віслюка, зізнався, що, всупереч чуткам, його діалоги з Майком Маєрсом (Шрек) далеко не завжди були імпровізаціями: більшість жартів актори брали зі сторінок сценарію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *