Кевін Джеймс

Кевін Джеймс (Kevin James / Кевин Джеймс), справжнє ім’я якого – Кевін Джордж Ніпфінг, народився 26 квітня 1965 р. у Мінеолі (штат Нью-Йорк). Невдовзі його сім’я перебралась в Стоуні Брук у тому ж штаті. Саме там комівояжер зі страхування Джо та його дружина Джанет виростили Кевіна та ще двох дітей. У майбутнього актора було звичайне тихе дитинство. Він був непоганим спортсменом, у шкільній команді з реслінгу боровся з майбутнім бійцем WWF Майком Фоулі, потім почав грати у футбол. Закінчивши школу у 1983 р., вирушив вивчати спортивний менеджмент і грати у футбол в Державному університеті Нью-Йорка у Кортленді. Через деякий час після початку навчання Кевін втратив інтерес до вищої освіти і влітку 1986 р. почав шукати, чим зайнятися, крім спорту. Він фарбував будинки, продавав картки спортивних залів і підробляв особистим тренером. Врешті-решт юнак потрапив на прослуховування на комедійну роль у маленькому театрі у Шорхам-Водінгу. Отримавши роль, він безнадійно закохався в акторство.

james1.jpg

Кевін приєднався до команди коміків-імпровізаторів, яку зібрав його брат. Вони виступали по всьому Лонг-Айленду. Саме тоді актор почав використовувати псевдонім Джеймс у якості прізвища; його брат називав себе Гері Валентайном. У 1989 р. Кевін почав самостійно виступати у комедійних клубах Іст-Сайду. Його дебют глядачам сподобався, однак наступної ночі повторити успіх не вдалося. Незважаючи на цю невдачу, Джеймс не думав здаватися: він отримав постійний підробіток на місцевому складі і почав розробляти власний комедійний номер для клубів Лонг-Айленду. Працюючи над матеріалом, який підкидало йому життя, Кевін подружився з коміком Реєм Романо – у них знайшлося багато спільного, і вони активно підтримували один одного у тяжкі хвилини.

james2.jpg

Накопичивши достатньо жартів, артист виступив у проекті “Зоряний пошук” на каналі NBC, а у 1992 р. з’явився у “Сьогоднішньому шоу з Джеєм Лено”. Успіх Джеймс мав і на фестивалі “Усе за посмішку” в Монреалі у 1996 р. Його кар’єра пішла вгору, проте умови співпраці з NBC швидко перестали задовольняти Кевіна. У цей час Рей Романо почав робити власний комедійний серіал “Усі люблять Реймонда”, який швидко став дуже популярним. У його першому сезоні Джеймс вперше зіграв Кевіна, друга героя Романо, а для своєї другої появи у шоу сам написав сценарій. Переглянувши цей епізод, голова каналу CBS Лес Мунвс вирішив, що слід уважніше придивитися до Джеймса. З цього почалася його плідна співпраця з CBS, яка триває й досі.

james3.jpg

Наступними сходинками на шляху до слави для Кевіна Джеймса стали провідна роль Дуга Хефернана у серіалі “Король Квінсу” і фільми [“50 перших поцілунків”->50-first-dates] (2004) та “Правила зйому: метод Хітча” (2005), в яких комедіант розпочав свою кар’єру на великому екрані. Джеймс озвучив офіцера Ландерса у мультфільмі “Будинок-монстр” (2006) і знявся разом з [Адамом Сендлером->adam-sandler] у хіті “Чак і Ларрі – запальні молодята” (2007). Його перша головна роль у кіно (“Шопо-коп”; 2009) теж мала помітний успіх у прокаті, як і цьогорічна робота [“Однокласники”->grown-ups].

1 коментар для “Кевін Джеймс”

  1. Сповіщення: Кевін Джеймс | Kinoblog

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *