Битва титанів

Битва титанів (Clash of the Titans / Битва титанов). Історичний бойовик / містика. США, 2010. Режисер Луї Летерьє. У ролях: [Сем Вортінгтон->sam-wortington], [Лаям Нісон->liam-nison], [Ралф Фіннес->ralph-fienness], [Алекса Давалос->alexa-davalos], Джемма Атертон, Ізабелла Міко.

clash_of_the_titans_poster.jpg

Персей (Вортінгтон), вихований людиною син бога, не зміг захистити свою сім’ю від Аїда, повелителя підземного світу. Тепер він погоджується очолити небезпечну місію, щоб перемогти Аїда до того, як той відбере владу у Зевса… Продовжити читання “Битва титанів”

Кров і пісок

Кров і пісок (Blood and Sand / Кровь и песок). Іспанія-США, 1989. Режисер Хав’єр Елорьєта. У ролях: Кріс Райдл, [Шарон Стоун->sharon-stone], Анна Торрент, Гільєрмо Монтесінос, Альберт Відаль.

ENTER-фільм, субота 3 квітня, 00.55

Молодий тореадор закохується у вередливу аристократку (Стоун), власницю найкращих биків в Іспанії. Заради неї він кидає свою дівчину, проте жага слави й багатства ні до чого доброго не призводить… Банальна мелодрамка, яка майже нічого не зробила для кар’єри маловідомої тоді Стоун. Попередні версії цього сюжету були створені у 1922 та 1941 рр., де грали відповідно Рудольфо Валентіно та Ріта Хейворт.

Тюряга

Тюряга (Lock Up / Тюряга). США, 1988. Режисер Джон Флiнн. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Дональд Сазерленд, Соннi Лендем, Том Сайзмор, Френк Макрей.

ICTV, середа 6 липня, 21.00

Френку Леоне (Сталлоне) залишилось вiдсидiти усього пiвроку, коли його переводять до iншоi в’язницi. Та тюрма, де вiн був ранiше, була схожа на санаторiй. Тепер герой потрапляe у справжнiсiньке пекло: начальник Драмгул (Сазерленд) – давнiй ворог Леоне, i вiн робить усе можливе, щоб Френк залишився в ув’язненнi назавжди… Непогана кримiнальна драма, одна з найкращих робiт Сталлоне, та й як завжди демонiчний Сазерленд додаe фiльму певний шарм.

Тюряга (Lock Up / Тюряга). США, 1988. Режисер Джон Флiнн. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], [Дональд Сазерленд->donald-sutherland], Соннi Лендем, Том Сайзмор, Френк Макрей.

ICTV, четвер 1 квітня, 00.15

Френку Леоне (Сталлоне) залишилось вiдсидiти усього пiвроку, коли його переводять до iншої в’язницi. Та тюрма, де вiн був ранiше, була схожа на санаторiй. Тепер герой потрапляє у справжнiсiньке пекло: начальник Драмгул (Сазерленд) – давнiй ворог Леоне, i вiн робить усе можливе, щоб Френк залишився в ув’язненнi назавжди… Непогана кримiнальна драма, одна з найкращих робiт Сталлоне, та й як завжди демонiчний Сазерленд додає фiльму певний шарм.

Алекса Давалос

Алекса Давалос (Alexa Davalos / Алекса Давалос) народилась у Парижі 28 травня 1982 р. Її мати – французька актриса Еліза Давалос, батько – фотограф Джеф Дунас. Дідусь Алекси по материнській лінії – американський актор Річард Давалос. Алекса вільно розмовляє французькою і грецькою мовами. Вона почала свою кар’єру у якості моделі, однак вже у 1999 р. отримала невелику роль Гвен Райден у серіалі “Янгол” (1999-2004). Давалос з’явилась лише в трьох епізодах. Її наступним проектом став серіал “Неоголошений” (2001-2002), де акторка зіграла Сюзан.

daval1.jpg

Продовжити читання “Алекса Давалос”

Ні живий, ні мертвий

Ні живий, ні мертвий (Half Past Dead / Ни жив, ни мертв). США), 2002. Режисер Дон Майкл Пол. У ролях: [Стівен Сігал->steven-seagal], [Моріс Честнат->moris-chestnut], Джа Рул, Ніа Піплз, Тоні Плана, Клавдія Крістіан.

Україна, понеділок 29 березня, 23.30

Агент ФБР Саша Петросевич, який увійшов у довіру до банди викрадачів машин, під час операції із затримання її членів випадково отримав кулю від своїх колег і 22 хвилини перебував у стані коми. Видужавши, він під виглядом в’язня разом зі «спільником» вирушає у тюрму «Новий Алькатрас», але його завдання ставить під загрозу поява терористів…

ja_rule1.jpg

Продовжити читання “Ні живий, ні мертвий”