Дон Чідл

Дон Чідл (Don Cheadle / Дон Чидл), він же Дональд Френк Чідл-молодший, народився 29 листопада 1964 р. у Канзас-сіті (штат Міссурі). Відразу ж після народження його сім’я переїхала в Денвер (штат Колорадо), і саме там Дон провів своє дитинство. Його батько Дональд Френк Чідл-старший був психологом, який спеціалізувався на підлітках і дітях, мати Бетті працювала менеджером у банку. У Дона є сестра Доун і брат Колін. Після закінчення школи Чідл довго не міг вибрати життєвий шлях. Він мріяв про блискучу кар’єру джазового вокаліста, але водночас хотів стати популярним актором. Інтерес до акторського мистецтва і сцени переміг, і Дон вступив на драматичний факультет Каліфорнійського інституту мистецтв.

cheadle1.jpg

Продовжити читання “Дон Чідл”

Блондинка в законі-2: Руда, біла і блондинка

Блондинка в законі-2: Руда, біла і блондинка (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde / Блондинка в законе-2: Рыжая, белая и блондинка). США, 2003. Режисер Чарльз Херман-Вермфелд. У ролях: [Різ Візерспун->reese-witherspoon], Реджина Кінг, Саллі Філд, [Люк Вілсон->luce-wilson], Дженніфер Кулідж.

Новий канал, субота 17 квітня, 20.00

Ель Вудс (Візерспун) переїздить до Вашингтона і починає працювати помічницею у конгресменши Вікторії Радд. Її першим завданням стає закон про захист тварин від експериментів, який необхідно затвердити у конгресі… Продовження популярної комедії 2001 р. використовує ту саму зірку і ту саму центральну ідею (зіткнення пихатої зарозумілості з всеперемагаючою блондинистою наївністю), тому сприймається як анекдот, розказаний вдруге. Касовий успіх був меншим, ніж у першої серії.

Джемма Артертон

Джемма Артертон (Gemma Arterton / Джемма Артертон) народилась 12 січня 1986 р. у Грейвсенді (Кент, Великобританія). Вона з’явилась на світ з шістьма пальцями на кожній руці і зі зморшкуватим вухом, проте за допомогою хірургічного втручання ці проблеми виправили ще в дитинстві. Її батько був зварювальником, мати – прибиральницею. Ці далекі від мистецтва люди не особливо заохочували потяг дочки до творчості. Молодша сестра Джемми Ханна Джейн Артертон теж цікавилась мистецтвом, однак обрала інший шлях. Джемма ж мріяла про те, що колись обов’язково стане талановитою і неповторною актрисою. Бажаючи здобути професійні знання та вміння, Артертон вступила до гімназії для дівчат Gravesend, де навчалась тонкощів виконавчого мистецтва. Потім вона продовжила навчання у Королівській академії драматичного мистецтва.

jema_1.jpg

Продовжити читання “Джемма Артертон”

Битва титанів

З цією стрічкою у багатьох були пов’язані певні сподівання, які, на жаль, не виправдались.

clash_titans_11.jpg

По-перше, її чомусь з самого початку зв’язували з [“300 спартанцями”->300] і часом подавали мало не як продовжувача її традицій. Це зовсім не так: оригінальності, сміливості і енергії “Спартанців” в “Битві” немає взагалі, її зроблено у стилі, в якому Голлівуд знімав, знімає і буде знімати подібні картини. Є деякі спроби змінити і навіть осучаснити міф, але погоди вони не роблять. Продовжити читання “Битва титанів”

Хлоя

Хлоя (Chloe / Хлоя). Еротичний трилер. США, 2010. Режисер Атом Егоян. У ролях: [Джуліанн Мур->juliann-moor], [Аманда Сейфрід->amanda-seyfried], [Лаям Нісон->liam-nison].

chloe.jpg

Кетрін (Мур) починає підозрювати чоловіка у невірності. Вона просить дівчину за викликом Хлою (Сейфрід) спокусити Дейвіда і інформувати її про те, як підозрюваний чоловік поводиться з чарівними незнайомками. Але, виявляється, подібний експеримент набагато простіше розпочати, ніж припинити… Продовжити читання “Хлоя”