Залізна Людина-2

Перший зі справжніх літніх блокбастерів цього року показали чомусь не влітку і навіть не в травні, а наприкінці квітня. Це, звичайно ж, не завадить йому посісти одну з перших сходинок у списку хітів 2010-го. Не найкращий сіквел, але й не найгірший. Так само, як було з першим фільмом, – ніби нічого надзвичайного, а програму і акторську, і видовищну виконано добре.

iron-man2_1.jpg

Продовжити читання “Залізна Людина-2”

Дуже страшне кіно-4

Дуже страшне кіно-4 (Scary Movie 4 / Очень страшное кино-4). США, 2006. Режисер Дейвід Цукер. У ролях: [Анна Феріс->anna-faris], Крейг Бірко, Реджина Холл, Білл Пуллман, [Чарлі Шин->charlie-sheen].

ICTV, п’ятниця 30 квітня, 20.55

Журналістку Сідні (Феріс) продовжують переслідувати жахливі події. Щоб відпочити від них, вона вирішує змінити обстановку і стає доглядальницею старої жінки. Одночасно вона знайомиться з розлученим чоловіком Томом Раяном (Бірко) з двома дітьми, який має звичку весь час посміхатись. І в цей час починається напад прибульців… Ті, хто бачив третю частину популярного кіносеріалу, приблизно знають, чого очікувати від четвертої. З приходом досвідченого комедіанта Цукера “Дуже страшне кіно” не те щоб порозумнішало, але стало трохи менш безглуздим. Феріс порадує своїх прихильників, але цього разу шоу у неї, фактично, вкрав Бірко, який дуже смішно пародіює [Тома Круза->tom-cruise] у [“Війні світів”->war-of-the-worlds] та шоу Опри (не пропустіть цю фінальну сцену).

Жага смерті-2

Жага смерті-2 (Death Wish II / Жажда смерти-2). США, 1981. Режисер Майкл Віннер. У ролях: [Чарлз Бронсон->charles-bronson], Джилл Айреленд, Вінсент Гарденія, Дж. Д. Кеннон, Ентоні Френчіоза.

КІНО, вівторок 27 квітня, 21.30

Архітектор Пол Керсі переїздить з Нью-Йорка в Лос-Анджелес, але його продовжують переслідувати нещастя. Молоді покидьки ґвалтують і вбивають домробітницю, доводять до смерті дочку героя, і йому знову доводиться братися за зброю… У стрічці більше насильства, ніж у першій частині, але значно менше людяності, яка це насилля якось урівноважувала. Як писали тоді критики: “Погане кіно це одне, але “Жага смерті-2” – це вже щось інше”. Тоді вони ще не бачили третьої, четвертої і тим паче п’ятої серій, тим паче численних стрічок епігонів, вже без рятівного Бронсона.

Залізна Людина-2

Залізна Людина-2 (Iron Man / Железный Человек-2). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2010. Режисер [Джон Фавро->john-favreau]. У ролях: [Роберт Дауні-мол.->robert-downey-jr], [Скарлетт Йохансон->scarlett-johansson], [Гвінет Пелтроу->gwineth-paltrow], [Міккі Рурк->mickey-rourke], [Сем Роквелл->sam-rockwell], [Дон Чідл->don-cheadle].

iron_man_2_poster.jpg

У бізнесмена Тоні Старка (Дауні-мол.), який бореться зі злом у залізному суперкостюмі, з’являється відразу декілька ворогів. Один з них – промисловець (Роквелл), який вважає себе не менш талановитим, ніж Старк. Інший – Ванко (Рурк), який під час перебування у російській в’язниці сконструював собі бойовий екзоскелет і отримав прізвисько Хлист. Продовжити читання “Залізна Людина-2”