Брук Шилдс

Брук Шилдс (Brook Shields / Брук Шилдс) народилась 31 травня 1965 р. у Нью-Йорку. Її мати, Тері Шилдс, була моделлю, батько, Френк Шилдс, керував всесвітньо відомою косметичною фірмою Revlon. Мати, вольова й цілеспрямована жінка, з самого народження дочки вирішила, що Брук обов’язково повинна стати кінозіркою. Як її менеджер вона не марнувала жодної хвилини часу, тому вже в 11 місяців дівчинка вперше з’явилась на подіумі і знялась в рекламі мила Ivory Snow. З того часу Брук брала участь у різних рекламних роликах. Її успішній кар’єрі сприяла власна природна краса, необхідна для модельного бізнесу, а також енергійність та цілеспрямованість її матері.

shld1.jpg

Продовжити читання “Брук Шилдс”

Найсильнiший удар

Найсильнiший удар (Shootfighter / Сильнейший удар). США, 1992. Режисер Брюс Н’юберг. У ролях: Боло Янг, Мiрiам Д’Або, Джеймс Пекс, Вiльям Забка, Мартiн Коув.

ТЕТ, понедiлок 3 жовтня, 21.00

Органiзатор боiв без правил хоче помститися свому давньому ворогу – шляхетному бiйцю Шинго (Янг). Для цього вiн готуe пастку для двох найкращих учнiв Шинго, втягуючи iх у своi махiнацii, i врештi-решт зiштовхуe iх на рингу… Пропрацювавши два десятилiття незмiнно злим кiстколомом, Боло Янг почав грати позитивнi ролi. Щоправда, в ролi мудрого вчителя вiн виглядаe менш яскраво, нiж тодi, коли ламаe чужi хребти, i шансiв показати свою майстернiсть у данiй картинi у нього небагато. Однак у фiльмi вистачаe жорстких двобоiв, тому жоден любитель жанру не буде нудьгувати.

Найсильнiший удар (Shootfighter / Сильнейший удар). США, 1992. Режисер Брюс Н’юберг. У ролях: Боло Янг, Мiрiам Д’Або, Джеймс Пекс, Вiльям Забка, Мартiн Коув.

НТН, п’ятниця 14 травня, 21.55

Органiзатор боїв без правил хоче помститися свому давньому ворогу – шляхетному бiйцю Шинго (Янг). Для цього вiн готує пастку для двох найкращих учнiв Шинго, втягуючи їх у свої махiнацiї, i врештi-решт зiштовхує їх на рингу… Пропрацювавши два десятилiття незмiнно злим кiстколомом, Боло Янг почав грати позитивнi ролi. Щоправда, в ролi мудрого вчителя вiн виглядає менш яскраво, нiж тодi, коли ламає чужi хребти, i шансiв показати свою майстернiсть у данiй картинi у нього небагато. Однак у фiльмi вистачає жорстких двобоiв, тому жоден любитель жанру не буде нудьгувати.

Бен Фостер

Бен Фостер (Ben Foster / Бен Фостер) народився 29 жовтня 1980 р. у Бостоні (штат Масачусетс). Його батьки, Джилліан та Стівен Фостери, в молодості були хіпі і протестували проти війни у В’єтнамі. Дитинство Бена пройшло у місті Ферфілд (штат Коннектикут). З восьми років майбутній актор брав участь у шкільних виставах, а в десять років зіграв у постановці, яку показували в одному з чотирьох міських театрів Ферфілда. В 11 років Бен виконав головну роль у мюзиклі “Ти хороша людина, Чарлі Браун”. Наступного року він дебютував як драматург і режисер власної п’єси, яка зайняла друге місце на конкурсі юних талантів штату Коннектикут.

ben-foster1.jpg

Продовжити читання “Бен Фостер”

Міккі та Мод

Міккі та Мод (Micki + Maude / Микки и Мод). США, 1985. Режисер Блейк Едвардс. У ролях: Дадлі Мур, Емі Ірвінг, Енн Рейнкінг, Джордж Гейнс, Воллес Шон.

ENTER-фільм, вівторок 11 травня, 21.30

Ведучий дурнуватого телешоу Роб Селенджер (Мур) опиняється у складній ситуації. Він знайомиться з симпатичною дівчиною, яка легко спокушає його. Невдовзі і вона, і дружина героя повідомляють, що вагітні… Одна з менш вдалих робіт комедіографа Едвардса, в доробку у якого є чудові стрічки, але вистачає й нерівних. Рекомендується прихильникам Дадлі Мура.