Ніккі Рід

Ніккі Рід (Nikki Reed / Никки Рид) народилась 17 травня 1988 р. у Каліфорнії. Її мати – Шеріл Х’юстон, батько – Сет Рід, працівник “Макдональдсу”. У Рід є старший брат Нейтан Август і молодший – Джоуї. Батьки розлучилися, коли Ніккі була у зовсім юному віці; вона залишилась з матір’ю. Актриса згадує, що в дитинстві вона була сором’язливою дитиною і “книжковим хробаком”. Однак у 12 років дівчина стала неслухняною і емоційно нестабільною. Стосунки з матір’ю стали ще більш напруженими через експерименти Рід з сексом, наркотиками та дрібним хуліганством.

reed1.jpg

Продовжити читання “Ніккі Рід”

Швидкiсть

Швидкiсть (Speed / Скорость). США, 1994. Режисер Ян Де Бонт. У ролях: Кiану Рiвз, Деннiс Хоппер, Сандра Баллок, Джефф Денiельс, Джо Мортон.

ICTV, суббота 2 липня, 21.00

Двоe полiцейських (Рiвз та Денiельс) намагаються впiймати небезпечного манiяка (Хоппер), який замiнував лiфт, однак злочинцю вдаeться втекти. Вiн замислюe помсту: пiдкладаe в пасажирський автобус бомбу, яка активiзуeться на швидкостi 80 км год i вибухне, якщо знизити швидкiсть. Манiяк повiдомляe про це герою Рiвза, i той змушений мчати за автобусом i разом з дiвчиною, що випадково опинилась за кермом (Баллок), шукати вихiд зi складноi ситуацii… Вдалий режисерський дебют голландського оператора Де Бонта, рiдкiсний зразок <нон-стоп-екшн> з виразними характерами, ефектними перегонами i напругою, що не вiдпускаe нi на хвилину. Вже вважаeться класикою жанру.

Швидкiсть (Speed / Скорость). США, 1994. Режисер Ян Де Бонт. У ролях: Кiану Рiвз, Деннiс Хоппер, Сандра Баллок, Джефф Денiєльс, Джо Мортон.

1+1, п’ятниця 28 травня, 20.00

Двоє полiцейських (Рiвз та Денiєльс) намагаються впiймати небезпечного манiяка (Хоппер), який замiнував лiфт, однак злочинцю вдається втекти. Вiн замислює помсту: пiдкладає в пасажирський автобус бомбу, яка активiзується на швидкостi 80 км год i вибухне, якщо знизити швидкiсть. Манiяк повiдомляє про це герою Рiвза, i той змушений мчати за автобусом i разом з дiвчиною, що випадково опинилась за кермом (Баллок), шукати вихiд зi складної ситуацiї… Вдалий режисерський дебют голландського оператора Де Бонта, рiдкiсний зразок “нон-стоп-екшн” з виразними характерами, ефектними перегонами i напругою, що не вiдпускає нi на хвилину. Вже вважається класикою жанру.

Браяна Евіган

Браяна Евіган (Briana Evigan / Брайана Эвиган) народилась 23 жовтня 1986 р. у Лос-Анджелесі. Вона була третьою дитиною у сім’ї Памели та Грега Евіган. Її брат Джейсон – співак у групі After Midnight Project, а сестра Ванеса Лі – актриса. Батьки Браяни працюють в індустрії розваг: батько – співак, композитор, актор і музикант, мати – актриса. З самого початку вони ретельно стежили за кожним кроком своєї улюбленої молодшої дочки. У шкільні роки Браяна навчалась танцям під керівництвом досвідченого спеціаліста, хореографа й телевізійної знаменитості Шейн Спаркс і навіть була на підтанцовці на концертах різних зірок.

evigan1.jpg

Продовжити читання “Браяна Евіган”

Особина

Особина (Species / Особь). США, 1995. Режисер Роджер Дональдсон. У ролях: Бен Кінгслі, Майкл Медсен, Альфред Моліна, Форест Вітекер, Марг Хелгенбергер, Наташа Хенстрідж.

ENTER-фільм, понеділок 20 лютого, 20.30

В секретному центрі отримали з космосу формулу ДНК, яку зуміли відтворити і схрестити з жіночою. В результаті на світ з’явилась дівчинка, яка росла щохвилини. Істота втекла з центру і перетворилась на чарівну жінку. Для того, щоб впіймати її, збирають команду фахівців… Непоганий фантастичний трилер з досить сильним акторським складом і добрими спецефектами. У 1998 р. вийшло продовження, яке значно поступається оригіналу.

Особина (Species / Особь). США, 1995. Режисер Роджер Дональдсон. У ролях: [Бен Кінгслі->ben-kingsley], [Майкл Медсен->michael-madsen], [Альфред Моліна->alfred-molina], Форест Вітекер, Марг Хелгенбергер, [Наташа Хенстрідж->natasha-henstridge].

РЕН-ТВ, вівторок 25 травня, 23.55

В секретному центрі отримали з космосу формулу ДНК, яку зуміли відтворити і схрестити з жіночою. В результаті на світ з’явилась дівчинка, яка росла щохвилини. Істота втекла з центру і перетворилась на чарівну жінку. Для того, щоб впіймати її, збирають команду фахівців… Непоганий фантастичний трилер з досить сильним акторським складом і добрими спецефектами. У 1998 р. вийшло продовження, яке значно поступається оригіналу.