Принц Персії: Піски часу

Зазвичай головне питання під час перегляду екранізацій комп’ютерних ігор: чи зможе це дивитись той, хто нічого не знає про іграшку і її надзвичайно цінні властивості? Цього разу відповідь позитивна: це кіно, а не віртуальна забавка на екрані.

prince-of-percia1.jpg

Продовжити читання “Принц Персії: Піски часу”

Джей Барушель

Джонатан Адам Сондерс Барушель, він же Джей Барушель (Jay Baruchel / Джей Барушель), народився 9 квітня 1982 р. у місті Оттава (провінція Онтаріо, Канада). Його батько, Серж Барушель, працював дилером антикваріату, а мати, Робін, писала статті в Інтернет-видання. Ще у школі майбутній актор намагався бути лідером і доводив впертість та твердість свого характеру. Закінчивши школу художніх мистецтв у Монреалі, в провінції Квебек, Барушель вирішив втілити свою мрію – стати актором і телеведучим.

barush1.jpg

Продовжити читання “Джей Барушель”

По сліду

По сліду (The Hunted / По следу). США-Японія, 1995. Режисер Дж. Ф. Лоутон. У ролях: [Крістофер Ламберт->christopher-lambert], [Джон Лоун->john-lown], Йошіо Харада, Йоко Шимада, Пак Кубота, Марі Натсукі, Джеймс Сайто, [Джоан Чен->joan-chen].

Україна, п’ятниця 4 червня, 00.55

Американський бізнесмен Расін (Ламберт), який на кілька днів приїхав до Японії, стає свідком вбивства красуні Ківіни (Чен). З цієї хвилини його життя під постійною загрозою. Самотність у ворожому світі викликає спочатку відчуття приреченості, але, на щастя, на допомогу Расіну приходить сучасний самурай Такеда (Харада). Разом вони кидають виклик Кіньо (Лоун), вбивці Ківіни, який очолює таємний союз ніндзя. Кіньо вірний кодексу свого клану, однак він ще й вразлива людина, для якої спогади про вбивство дівчини стають жахливим тягарем… Продовжити читання “По сліду”

Шрек назавжди

Четверта частина “Шрека” вийшла кращою за третю, але її все одно не можна поставити поряд з першими двома.

shrek_forever_after_1.jpg

Продовжити читання “Шрек назавжди”

Принц Персії: Піски часу

Принц Персії: Піски часу (Prince of Persia: The Sands of Time / Принц Персии: Пески времени). Фільм “фентезі” / пригоди. США, 2010. Режисер [Майк Ньюелл->mike-newell]. У ролях: [Джейк Гілленхаал->jake-gyllenhaal], [Джемма Артертон->gemma-arterton], [Бен Кінгслі->ben-kingsley], [Альфред Моліна->alfred-molina], Тобі Кеббелл.

prince_of_persia.jpg

Принц Дастан (Гілленхаал), прийомний син короля, вважає, що його взяли на виховання через душевну доброту, однак одного дня виявляється, що він улюбленець фортуни, тому що у нього особливе призначення – врятувати світ… Продовжити читання “Принц Персії: Піски часу”