Ейс Вентура: Поклик природи

Ейс Вентура: Поклик природи (Ace Ventura: When Nature Calls / Эйс Вентура: Зов природы). США, 1995. Режисер Стів Одекерк. У ролях: Джим Керрі, Іан Макніс, Саймон Келлоу, Боб Гентон.

Новий канал, неділя 27 червня, 18.10

Ейс Вентура, детектив із розшуку домашніх тварин, цього разу вирушає до Африки, щоб знайти священного кажана племені в Нібії… Ще менш сюжетне продовження популярної комедії, тим не менш, мало більший успіх в прокаті, ніж перша частина. Вся справа у тому, що за два роки Керрі перетворився на зірку першої величини, і ця картина стала його четвертим 100-мільйонником поспіль. Зараз її можна рекомендувати виключно адептам творчості цього коміка. Решті варто переглянути хіба що початок, який пародіює “Скелелаза”.

Гра у схованки

Гра у схованки (Hide and Seek / Игра в прятки). США, 2005. Режисер Джон Полсон. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Дакота Фаннінг->dakota-funning], [Фамке Янсен->famke-janssen], Елізабет Шу, Емі Ірвінг, Ділан Бейкер.

1+1, п’ятниця 25 червня, 22.00

Лікар-вдівець робить усе можливе, щоб допомогти 9-річній дочці пережити смерть матері. Однак невдовзі у дівчинки з’являється уявний друг, який може бути дуже недобрим з оточуючими. І чи такий він уявний?… Один з найслабших трилерів у доробку Де Ніро зі стандартним фіналом, хоча його дует з Фаннінг відносно непоганий.

Рассел Бренд

Рассел Бренд (Russel Brand / Рассел Брэнд) народився 4 червня 1975 р. у містечку Грейс (Есекс, Англія). Він був єдиною дитиною у сім’ї Барбари Елізабет Ніколс і фотографа Рональда Бренда. Батьки майбутнього актора одружилися за шість років до його народження і розлучились, коли йому було шість місяців. Мати виростила сина самостійно; Рассел згадує, що його дитинство було самотнім. Коли йому було вісім років, мати серйозно захворіла, і Бренду довелося переселитися до родичів. У 14 років він почав страждати нервовою булімією, а у 16 покинув школу і дім, бо не зміг знайти спільної мови зі своїм вітчимом. Рассел почав приймати наркотики, в тому числі екстазі, кокаїн, крек та героїн. Час від часу він бачився з батьком, який після розлучення з його матір’ю одружився ще двічі.

brand1.jpg

Продовжити читання “Рассел Бренд”

Команда А

Спроба створити з сюжету серіального бойовичка 80-х сучасний блокбастер у стилі [“Трансформерів”->transformers] та [“Атаки Кобри”->rise-of-cobra], швидше за все, своїх прихильників знайде і продовження отримає. Особливо якщо врахувати, що якісних видовищних елементів у ньому чимало, а речей, які по-справжньому дратують, відносно небагато.

a-team_1.jpg

Продовжити читання “Команда А”