Кеті Кессіді

Кетрін Евелін Аніта Кессіді-Бенедон, зараз більш відома як Кеті Кессіді (Katie Cassidy / Кэти Кэссиди), народилась 25 листопада 1986 р. у Лос-Анджелесі в сім’ї поп-ікони 70-х Дейвіда Кессіді та колишньої моделі Шеррі Бенедон, яка залишила кар’єру, щоб зайнятися вихованням дочки. У 70-80-х Дейвід та Шеррі постійно розставалися і знову сходилися, але незмінно залишались хорошими друзями. Кеті росла у містечку Калабаса (штат Каліфорнія), де жила з матір’ю і вітчимом, який працював на “швидкій допомозі”. Крім знаменитого батька, у неї є і інші уславлені родичі: театральний актор Джек Кессіді, його дружина, актриса Евелін Ворд, акторка і співачка Ширлі Джонс, актор, співак і письменник Шон Кессіді.

ccassidy1.jpg

Продовжити читання “Кеті Кессіді”

Горянин-3

Горянин-3 (Highlander III / Горец-3). США, 1995. Режисер Ендi Морахан. У ролях: Крiстофер Ламберт, Марiо Ван Пiблз, Мако, Дебора Кара Унгер.

СТБ, понедiлок 21 листопада, 20.00

Безсмертний шотландський горець Коннор Маклеод (Ламберт) вiдбуваe на чергову розправу з силами Зла. Цього разу його супротивник – могутнiй чаклун Кейн (Ван Пiблз) Колись вiн зiткнувся у сутичцi з японським чарiвником (Мако) i в результатi разом з двома своiми помiчниками пробув триста рокiв у примусовому летаргiчному снi пiд горою в Японii. Кейн палаe жагою помсти й тим самим перекреслюe надii Маклеода на спокiйне безсмертя. Негiдник викрадаe прийомного сина героя i викликаe горянина на черговий вирiшальний двобiй на мечах… Автори фiльму вирiшили повернутися до стилю першоi частини кiноциклу – з ретроспекцiями та романтичною лiнieю. Однак тема вже виявилась вичерпаною, хоча епiзоди двобоiв i видаються досить ефектними. У кiнопрокатi США картина успiхом не користувалась.

Горянин-3 (Highlander III / Горец-3). США, 1995. Режисер Ендi Морахан. У ролях: Крiстофер Ламберт, Марiо Ван Пiблз, Мако, Дебора Кара Унгер.

РЕН-ТВ, п’ятниця 23 липня, 19.30

Безсмертний шотландський горець Коннор Маклеод (Ламберт) вiдбуває на чергову розправу з силами Зла. Цього разу його супротивник – могутнiй чаклун Кейн (Ван Пiблз). Колись вiн зiткнувся у сутичцi з японським чарiвником (Мако) i в результатi разом з двома своїми помiчниками пробув триста рокiв у примусовому летаргiчному снi пiд горою в Японiї. Кейн палає жагою помсти й тим самим перекреслює надiї Маклеода на спокiйне безсмертя. Негiдник викрадає прийомного сина героя i викликає горянина на черговий вирiшальний двобiй на мечах… Автори фiльму вирiшили повернутися до стилю першої частини кiноциклу – з ретроспекцiями та романтичною лiнiєю. Однак тема вже виявилась вичерпаною, хоча епiзоди двобоїв i видаються досить ефектними. У кiнопрокатi США картина успiхом не користувалась.

Останній повелитель стихій

Зовсім не шаямаланівський жанр, зовсім не шаямаланівський фільм. Пацієнт швидше мертвий, ніж живий, з представлених у фільмі стихій його найкраще порівняти з землею: як не намагаєшся захиститись нею від вогню критики, фінал битви відомий заздалегідь.

airb_1.jpg

Продовжити читання “Останній повелитель стихій”

Загін “Дельта”-2: Колумбійський зв’язковий

Загін “Дельта”-2: Колумбійський зв’язковий (Delta Force 2: The Colombian Connection / Отряд “Дельта”-2: Колумбийский связной). США, 1991. Режисер Аарон Норріс. У ролях: [Чак Норріс->chuck-norris], Біллі Драго, Джон П. Раян, Річард Джекел.

ICTV, понеділок 19 липня, 16.15

Цього разу мішенню для супербійців із загону “Дельта” стає кокаїновий король, який перетворив маленьку латиноамериканську країну на царство жорстокості… Якщо першу стрічку ще якось рятували міжнародний зірковий ансамбль і присутність Лі Марвіна, то друга – усього лише черговий “фільм Чака Норріса”, причому далеко не найкращий.