Легкi грошi

Легкi грошi (Free Money / Легкие деньги). США, 1998. Режисер Iв Сiмоно. У ролях: Марлон Брандо, Чарлi Шин, Томас Гейден Черч, Дональд Сазерленд, Мiра Сорвiно.

ТЕТ, вiвторок 22 листопада, 21.00

Начальник тюрми (Брандо) знаходить для своiх дочок наречених (Шин та Черч). Цi смiливцi провели з сестричками нiч – але те, що дiвчата завагiтнiють, в iх плани зовсiм не входило. Тепер у хлопцiв простий вибiр – весiлля або тюрма… Телевiзiйна комедiя, цiкава хiба що тим, що в нiй одну зi своiх останнiх ролей зiграв легендарний Брандо.

Легкi грошi (Free Money / Легкие деньги). США, 1998. Режисер Iв Сiмоно. У ролях: Марлон Брандо, Чарлi Шин, Томас Гейден Черч, Дональд Сазерленд, Мiра Сорвiно.

КИЕВСКАЯ РУСЬ, неділя 1 серпня, 17.40

Начальник тюрми (Брандо) знаходить для своїх дочок наречених (Шин та Черч). Цi смiливцi провели із сестричками нiч – але те, що дiвчата завагiтнiють, в їх плани зовсiм не входило. Тепер у хлопцiв простий вибiр – весiлля або тюрма… Телевiзiйна комедiя, цiкава хiба що тим, що в нiй одну зi своїх останнiх ролей зiграв легендарний Брандо.

Початок

Прихильники розумного “чоловічого” голлівудського кіно, які були у захваті від [“Темного Лицаря”->the-dark-knight], з нетерпінням чекали на цей фільм, і він не розчаровує. Особливе задоволення від нього отримають прихильники творчості Нолана: фільм підхоплює чимало тем з його попередніх робіт, і на екрані з’являється багато облич з них. Картина не без недоліків, але значно вищого рівня, ніж більшість сучасних літніх блокбастерів, – хоча б тому, що націлена не лише на розвагу (її тут теж вистачає), а й на аналіз, роздуми та емоційний відгук у глядача.

inception1.jpg

Продовжити читання “Початок”

Солт

Солт (Salt / Солт). Шпигунський трилер. США, 2010. Режисер Філіп Нойс. У ролях: [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], [Лів Шрайбер->liev-shriber], Чіветел Еджиофор, Зої Лістер Джонс, Яра Шахіді.

salt_per.jpg

Агент ЦРУ Евелін Солт (Джолі) поклялася служити вірою і правдою своїй країні. Тепер їй треба це довести, оскільки перебіжчик звинувачує її у тому, що вона російський секретний агент. Солт тікає і використовує усі свої таланти, щоб вижити і врятувати свого чоловіка… Продовжити читання “Солт”