Термінове занурення-2

Термінове занурення-2 (Counter Measures / Срочное погружение-2). США, 1999. Режисер Фред Олен Рей. У ролях: Майкл Дудікоф, Роберт Донован, Джеймс Хоран, Александр Кейт.

ТВІ, п’ятниця 13 серпня, 22.00

Офіцер-медик ВМФ США Джейк Фулер прибув на борт російського підводного човна з візитом доброї волі. Але виявилося, що атомна субмарина з надзвичайно потужною ядерною зброєю захоплена терористами, які хочуть влаштувати кінець світу… “В облозі” третьої категорії, з Дудікофим замість Сігала.

Джеррі О’Коннелл

Джеррі О’Коннелл (Jerry O’Connell / Джерри О’Коннелл) народився 17 лютого 1974 р. у Нью-Йорку, у сім’ї канадця ірландського походження, художнього редактора та режисера Майкла О’Коннелла, і американки з польським корінням, викладачки мистецтв Лінди Вітковскі. Його дід за материнською лінією Чарлз С. Вітковскі був мером Джерсі-сіті у 1957-1961 рр. Джеррі виріс на Мангеттені зі своїм молодшим братом Чарлі О’Коннеллом, який теж став актором. Він з раннього дитинства здавався дуже артистичним, і батьки, помітивши це, миттєво знайшли для талановитої дитини місце на телебаченні. Джеррі ріс напрочуд активним, дуже любив баскетбол і водні види спорту. Ще він дуже любив собак, і досі зберіг симпатію до цих тварин, незважаючи на те, що в 11 років його покусав собака, внаслідок чого у О’Коннелла лишився шрам на верхній губі.

connell1.jpg

Продовжити читання “Джеррі О’Коннелл”

Солт

Черговий екскурс [Джолі->angelina-jolie] у жанр “екшн” не можна назвати невдалим – на екрані вона демонструє неабиякі приклади крутизни. Тільки краще було б, якби темою стрічки було інопланетне нашестя чи інтриги терористично-мусульманської спільноти. Чомусь вирішили, що слов’янську карту, російську у даному випадку, можна ще раз розіграти, як у часи “холодної війни”. Що вийшло, те вийшло.

salt1.jpg

Продовжити читання “Солт”