Анна Кендрік

Анна Кендрік (Anna Kendrick / Анна Кендрик) народилась 9 серпня 1985 р. у Портленді (штат Мен), де й закінчила середню школу. Її старший брат, Майкл Кук Кендрік, теж став актором. Кар’єра Анни стартувала у 10 років, коли вона підписала контракт з агентством талантів Online Talent Group, з яким співпрацює і зараз. В 13 років Кендрік отримала роль Діни у мюзиклі “Вищий світ”, яку відзначили номінацією на премію “Тоні”; Анна стала другою наймолодшою претенденткою на цю нагороду (першій було 11 років). За цю ж роботу її номінували на премії “Drama Desk Award” та “Fany Award”.

kendr1.jpg

Продовжити читання “Анна Кендрік”

Дев’ять ярдів-2

Дев’ять ярдів-2 (The Whole Ten Yards / Девять ярдов-2). США, 2004. Режисер Говард Дойч. У ролях: Брюс Вілліс, Метью Перрі, Наташа Хенстрідж, Аманда Піт, Кевін Поллак.

ТРК “Україна”, вівторок 30 травня, 1.20

Сором’язливий дантист Нік Озеранський (Перрі) змушений знову звернутись по допомогу до давнього знайомого – кілера Джиммі «Тюльпана» (Вілліс). Мафія переслідує Ніка через те, що він свого часу допоміг Джиммі сховатися, і викрадає його дружину…

Дев’ять ярдів-2 (The Whole Ten Yards / Девять ярдов-2). США, 2004. Режисер Говард Дойч. У ролях: [Брюс Вілліс->bruce-willis], Метью Перрі, [Наташа Хенстрідж->natasha-henstidge], [Аманда Піт->amanda-peet], Кевін Поллак.

ICTV, п’ятниця 29 січня, 20.55

Сором’язливий дантист Нік Озеранський (Перрі) змушений знову звернутись по допомогу до давнього знайомого – кілера Джиммі «Тюльпана» (Вілліс). Мафія переслідує Ніка через те, що він свого часу допоміг Джиммі сховатися, і викрадає його дружину…

[Перша стрічка про пригоди кілера та дантиста->the-whole-nine-yards] вийшла на екрани на початку 2000 р. і зібрала в американському прокаті 57 млн. доларів, хоча її зйомки коштували лише 24 мільйони. Вочевидь, продюсери вирішили, що для того, щоб повторити або навіть перевершити цей успіх, достатньо просто знову звести на екрані цих персонажів, і не переймалися такими дрібницями, як сценарій, режисура чи акторська гра. Повною відсутністю сюжету картина Дойча нагадує останні серії «Смертельної зброї»: це такий самий фарс з пострілами, вибухами й блазнюванням головних виконавців. Подробиці сімейного життя кілерів могли б стати основою для непоганої комедії, якби не виглядали настільки безглуздо. У США фільм провалився, зібравши тільки 7 млн. доларів.

Вище неба

Вище неба (Up in the Air / Мне бы в небо). Комедія / драма. Режисер Джейсон Райтман. У ролях: [Джордж Клуні->george-clooney], [Вєра Фарміга->vera-farmiga], [Анна Кендрік->anna-kendrick], Джейсон Бейтман, Мелані Лінскі.

up-in-air.jpg

Корпоративний спеціаліст із скорочення штатів Раян Бінгем (Клуні) постійно подорожує, усе його життя проходить у готелях, літаках і взятих напрокат автомобілях. Герой налітав майже 10 мільйонів миль і все частіше думає про те, що на нього чекає у майбутньому, адже він вже не молодий. Продовжити читання “Вище неба”

Шерлок Холмс

Перше питання – на кого розраховане це кіно? Точніше, на яку категорію “холмсоманів”? Якщо брати вітчизняних, тих, які не уявляють іншого Шерлока, окрім чудового Ліванова, то точно не на них. Для них це буде лише привід озвучити давно відому думку про те, як Голлівуд вміє спаскудити найкращу ідею. Незважаючи на те, що насправді ситуація трохи інша.

holmes1.jpg

Продовжити читання “Шерлок Холмс”

Муза

Муза (The Muse / Муза). США, 1999. Режисер Альберт Брукс. У ролях: Альберт Брукс, [Шарон Стоун->sharon-stone], [Енді Макдавелл->andy-mcdowell], Джефф Бріджес, Сібіл Шеперд.

Україна, вівторок 26 січня, 00.15

Голлівудський сценарист Стівен Філліпс (Брукс), якого залишило натхнення, у відчаї приходить за порадою до свого більш успішного друга Джека. Від нього герой дізнається, що в Голлівуді живе справжня Муза (Стоун), яка може вирішувати такі проблеми… Не видатна, але кумедна сатира на Голлівуд. Найбільший сюрприз – вдала комедійна роль Стоун (номінація на “Золотий глобус”), також добре вийшли камео Кемерона та Скорсезе.