Їж, молися, кохай

Їж, молися, кохай (Eat, Pray, Love / Ешь, молись, люби). Драма. США, 2010. Режисер Раян Мерфі. У ролях: [Джулія Робертс->julia-roberts], [Хав’єр Бардем->havier-bardem], Річард Дженкінс, Віола Дейвіс, Джеймс Франко.

eat-pray-love.jpg

Журналістка Елізабет Гілберт (Робертс) відчуває, що звичайне життя вже її не задовольняє, а романи закінчуються катастрофою. Тому вона вирушає у навколосвітню подорож, щоб повернути душевну рівновагу і навчитися знову любити життя. Продовжити читання “Їж, молися, кохай”

Чудовий

Чудовий (Le Magnifique / Великолепный). Франція-Італія, 1973. Режисер Філіп де Брока. У ролях: [Жан-Поль Бельмондо->jean-paul-belmondo], Жаклін Біссет, Вітторіо Капріолі, Монік Тарбес, Раймон Жером, Жан Лефевр, Андре Вебер.

2+2, середа 6 жовтня, 16.20

Письменник Франсуа Мерлен (Бельмондо), який підробляє написанням дешевих шпигунських романів у стилі пригод Джеймса Бонда, весь час уявляє себе на місці головного героя. В його уяві ненависний редактор перетворюється на підлого шефа конкуруючої розвідки, а чарівна сусідка – на подругу шпигуна… Один з найкращих розважальних фільмів з Бельмондо – пригодницька комедія, яка дає йому можливість блиснути у двох ролях і радує кумедними діалогами Франсіса Вебера.

Олівія Вайлд

Олівія Вайлд (Olivia Wilde / Оливия Уайлд), справжнє якої ім’я – Олівія Джейн Коберн, народилась 10 березня 1984 р. у Нью-Йорку, в сім’ї Леслі Коберн, продюсера телепередачі “60 хвилин”, і журналіста Ендрю Коберна. У неї подвійне громадянство – ірландське і американське. Вайлд є онукою знаменитого ірландського новеліста і журналіста Клода Коберна і племінницею автора популярних детективів Сари Кодуелл. Олівія навчалася у школі Джорджтаун у Вашингтоні, а потім в академії у Масачусетсі. Після того, як її сім’я переїхала до Дубліна, Вайлд вступила до школи акторської майстерності The Gaiety School of Acting.

olivia-wilde1.jpg

Продовжити читання “Олівія Вайлд”