Чорний орел

Чорний орел (Black Eagle / Черный орел). США, 1988. Режисер Ерік Карсон. У ролях: Шо Косугі, [Жан-Клод Ван Дамм->jean-claude-van-damme], Доран Кларк, Володимир Скомаровський.

ТВІ, неділя 17 жовтня, 23.30

Спецагенти ЦРУ та КДБ на Мальті змагаються за загублену надсекретну лазерну зброю, отримуючи при цьому багато шансів продемонструвати своє знання бойових мистецтв… Є кілька вартих уваги сутичок між Косугі та Ван Даммом, проте потенціал цього дуету у фільмі до кінця не використали.

Копи на підхваті

Чергова спроба вдихнути нове життя у жанр поліцейської комедії з напарниками-протилежностями. Як і більшість робіт [Феррелла->will-farrell] – спроба напіввдала.

other_guys_1.jpg

Продовжити читання “Копи на підхваті”

Ніколи не кажи “ніколи”

Ніколи не кажи “ніколи” (Never Say Never Again / Никогда не говори “никогда”). США, 1983. Режисер Ірвін Кершнер. У ролях: [Шон Коннері->sean-connery], Клаус Марія Брандауер, Макс фон Сюдов, Барбара Каррера, [Кім Бесінгер->kim-basinger], Едвард Фокс, [Ровен Аткінсон->rowan-atkinson].

ICTV, середа 13 жовтня, 23.00

Керівництво британської розвідки вважає, що агент 007 себе вичерпав, тому відправляє його підлікуватися і відпочити. Однак коли терористична організація СПЕКТР викрадає дві ядерні боєголовки, саме Бонд виявляється тим, хто здатен зірвати плани лиходіїв… Цей фiльм не зараховують до “офiцiйноi бондiани”: його фiнансували не Зальцман та Брокколi, а iнша компанiя, якiй належали права лише на одну книгу Флемiнга – “Кульова блискавка”. Тим не менш це одна з найкращих стрічок, де з’являється агент 007. Коннері, який повернувся до ролі після довгої перерви, продемонстрував чудову форму, проте справжньою родзинкою картини стали лиходії – завжди чудовий Брандауер і Каррера, яку за роль Фатіми номінували на “Золотий глобус”.

Кері Малліган

Кері Малліган (Carey Mulligan / Кери Маллиган) народилась 28 травня 1985 р. у Лондоні. На сцені з’являлась з шести років. Її першою роллю був хлопчик у шкільній постановці мюзиклу “Я і король”. Після цього Кері часто доводилось виконувати чоловічі ролі, коли вона навчалась у школі-інтернаті для дівчат.

mulligan1.jpg

Продовжити читання “Кері Малліган”