Гаррі Поттер і дари смерті. Частина 1

Гаррі Поттер і дари смерті. Частина 1 (Harry Potter and the Deadly Hallows. Part 1 / Гарри Поттер и дары смерти. Часть 1). Казка / пригоди / фентезі. США, 2010. Режисер Дейвід Єйтс. У ролях: [Денієл Редкліфф->daniel-redkliff], [Емма Вотсон->emma-watson], Руперт Грінт, [Алан Рікман->alan-rikman], [Хелена Бонем-Картер->helena-bonham-carter], [Білл Найджи->bill-naji], Джейсон Айзекс, [Ральф Файнс->ralf-finnes].

harry_potter_and_the_deathly_hallows_poster.jpg

На Гаррі Поттера та його друзів чекає найжахливіше випробування – сутичка з Волан-де-Мортом. Продовжити читання “Гаррі Поттер і дари смерті. Частина 1”

Море Солтона

Море Солтона (The Salton Sea / Море Солтона). США, 2002. Режисер Д. Дж. Карузо. У ролях: [Вел Кілмер->val-kilmer], Вінсент Д’Онофріо, Адам Голдберг, Даг Хатчісон, Ентоні Ла Палья, Луїс Гусман, Дебора Кара Ангер, Гленн Пламмер, Пітер Сарсгаард, Денні Трехо, Р. Лі Ермі.

Інтер, п’ятниця 19 листопада, 1.00

«Море Солтона» – це озеро у Каліфорнії, розташоване біля мексиканського кордону. Музикант Том Ван Аллен (Кілмер) назавжди запам’ятав назву цієї місцевості: саме тут він став свідком вбивства своєї дружини. Для того щоб покарати вбивцю, герой повністю змінив власне життя, перетворившись на наркокур’єра та поліцейського інформатора…

Продовжити читання “Море Солтона”

Ерік Балфур

Ерік Балфур (Eric Balfour / Эрик Балфур) народився у 1977 р. у Лос-Анджелесі. Його батько працював мануальним терапевтом, мати була радником з питань сім’ї та шлюбу. Серед предків Еріка – росіяни, французи та південноамериканські індіанці. Він з дитинства захоплювався лицедійством, брав участь у постановках літнього дитячого театру. В одній з вистав його помітив акторський агент, і 14-річний Ерік отримав роль у телешоу “Дитяча корпорація”. З того часу він регулярно знімається у кіно й на телебаченні. Серед його робіт – серіали “Доктор Квін, жінка-лікар”, “Баффі – винищувач вампірів”, “Затока Доусона”, “Клієнт завжди мертвий”, “24 години”, “Закон і порядок: злочинний намір”, “С.С. – самотні серця”, “Життя на Марсі”, фільми “Техаська різанина бензопилою”, “Будь крутіший”, “Подалі від тебе”, “Месник”. Зараз Балфур грає у серіалі “Хейвен”, який розповідає про містичні й надприродні події у маленькому містечку Хейвен у штаті Мен.

balfour1.jpg

Продовжити читання “Ерік Балфур”