Барбра Стрейзанд

Барбра Стрейзанд (Barbra Streisand / Барбра Стрейзанд) народилась 24 квітня 1942 р. у Брукліні (Нью-Йорк) в єврейській сім’ї. Її батько, Емануель Стрейзанд, викладач граматики, який емігрував з Австрії, помер, щойно дочці виповнився рік. З вітчимом Ліусом Кайндом у дівчини були погані стосунки, тому що він постійно її бив. Невдовзі у Барбари з’явилась сестра Рослін Кайнд, яка потім теж стала співачкою. У 1959 р. Барбара закінчила середню школу “Ерасмас Голл”, яку відвідувала дуже рідко і де у шкільному хорі співала разом з Нілом Даймондом. Коли майбутня зірка вирішила почати кар’єру у шоу-бізнесі, її мати, шкільний секретар Діана Іда Роузен, була незадоволена вибором дочки, бо вважала її недостатньо привабливою для цього.

barbra1.jpg

Продовжити читання “Барбра Стрейзанд”

Янгол пітьми

Янгол пітьми (Dark Angel / Ангел тьмы). США, 1990. Режисер Крейг Р. Бакслі. У ролях: [Дольф Лундгрен->dolph-lundgren], Браян Бенбен, Бетсі Брентлі, Матіас Х’юз, Джим Хейні.

РЕН-ТВ, середа 22 грудня, 23.00

На Землю прилітає зловісний космічний мисливець, який викачує з людей мозкову рідину, яка на його планеті є сильним наркотиком. У боротьбу з ним вступає досвідчений поліцейський Джек Кейн (Лундгрен)… Наполовину – поліцейський бойовик про напарників, наполовину – фантастичний трилер, оригінального нічого, але як для Лундгрена непогано (спочатку планувалося, що він зіграє лиходія-прибульця).

Ліза Кудроу

Ліза Кудроу (Lisa Kudrow / Лиза Кудроу) народилась 30 липня 1963 р. у місті Енчайно поблизу Лос-Анджелесу у єврейській сім’ї Лі та Недри Кудроу. Її предки емігрували з Беларусі: батьки тата раніше жили у селі Ілля нині Вілейського району Мінської області. Будучи дочкою лікаря, Ліза здивувала всю сім’ю, виказавши бажання грати на сцені. Вона вчилася у середній школі Портола у Тарзані (штат Каліфорнія), потім закінчила коледж Васара у Нью-Йорку зі ступенем бакалавра в галузі біопсихології.

kudrow1.jpg

Продовжити читання “Ліза Кудроу”