Трон: Спадок

Трон: Спадок (Tron Legacy / Трон: Наследие). Фантастичний бойовик. США, 2010. Режисер Джозеф Косінскі. У ролях: Гаррет Хедлунд, [Джефф Бріджес->jeff-bridges], [Олівія Вайлд->olivia-wilde], [Майкл Шин->michael-sheen], Джон Херт.

tron_legacy_poster.jpg

Сем Флінн (Хедлунд) починає розслідування зникнення свого батька (Бріджес) і опиняється у тому ж загадковому кібернетичному світі, де той жив протягом 25 років. Разом вони мандрують вражаючим кібер-всесвітом, досконалим і небезпечним. Продовжити читання “Трон: Спадок”

Загруз у тобі

Загруз у тобі (Stuck on You / Застрял в тебе). США, 2003. Режисери Пітер та Боббі Фареллі. У ролях: [Метт Деймон->matt-damon], [Грег Кіннір->greg-kinnear], [Єва Мендес->eva-mendes], [Шер->cher], [Меріл Стріп->meryl-streep].

1+1, понеділок 27 грудня, 23.35

Двоє сіамських близнюків (Деймон та Кіннір) зовсім по-різному виглядають і мають різні характери, проте вони звикли в усьому покладатися один на одного. Так триває до того дня, коли один з них вирішує підкорити Голлівуд, а інший знайомиться з дівчиною, від якої намагається приховати правду… Початковий задум режисерів був ще веселіший – зробити сіамськими близнюками [Джима Керрі->jim-carrey] та Вуді Аллена. Деймон та Кіннір теж впорались непогано, і за якістю гумору стрічка далеко не найгірша у Фареллі, однак вона не мала такого успіху в прокаті, як, скажімо, “Усі в захопленні від Мері”.