Бурлеск

Бурлеск (Burlesque / Бурлеск). Мюзикл. США, 2010. Режисер Стівен Ентін. У ролях: [Шер->cher], Крістіна Агілера, [Крістен Белл->kristen-bell], Кем Жиганде, Стенлі Туччі, Ерік Дейн, Алан Каммінг.

burlesque-poster.jpg

Молода й амбіційна дівчина Алі (Агілера) вирушає до Лос-Анджелесу. Вона знаходить роботу у нео-бурлеск клубі, де знайомиться з колишньою танцівницею Тес (Шер). Спочатку провінціалка працює офіціанткою, але одного дня у неї з’являється шанс піднятися на сцену, і цей момент змінює усе її життя.

Сценарій фільму було написано спеціально для акторського дебюту Крістіни Агілери. Щоб привернути до мюзиклу ще більшу увагу, президент компанії “Скрін Гемс” Клінт Калпеппер домовився з Шер про її участь у картині. Співачка і актриса розповідає, що на її прохання характер Тес у картині суттєво змінили: “Спочатку вона була дуже підлою, тому я сказала режисеру Стівену Ентіну, що така людина не протрималась би довго у цьому бізнесі”. На відміну від своєї героїні, легенда шоу-бізнесу всіляко намагалась підтримати молоду колегу, яка дебютувала на великому екрані.

За роль Ніккі, суперниці головної героїні, боролись [Джессіка Біл->jessica-biel] та [Ліндзі Лохан->lindsey-lohan], проте отримала її Крістен Белл. На роль бармена Джека Міллера, в якого закохується Алі, претендували [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], Келлан Латс та [Тейлор Лотнер->taylor-lotner], але врешті-решт вона дісталась ще одній зірці “Сутінків” – Кему Жиганде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *