Бріджет Мойнахен

Бріджет Мойнахен (Bridget Moynahan / Бриджет Мойнахен) народилась 28 квітня 1971 р. у Бірмінгемі (Нью-Йорк). У 1989 р. майбутня актриса отримала вищу освіту. Під час навчання у середній школі вона активно брала участь у спортивних змаганнях, була у складі шкільної команди з легкої атлетики, хокею на траві, лакросу та баскетболу.

moynahan1.jpg

У 1999 р. Бріджет виконала свою першу роль, з’явившись в образі Наташі в кількох епізодах телесеріалу “Секс і місто”. Її помітили відразу кілька великих кінокомпаній, і у 2000 р. Мойнахен зіграла Рейчел у картині “Бар “Гидкий койот”, яка принесла їй славу. Серед її наступних робіт: “Той, що програв” (2000), “Інтуїція” (2001) з [Джоном К’юсаком->john-cusak] та [Кейт Бекінсейл->kate-bakinsale], “Ціна страху” (2002) з [Беном Аффлеком->ben-affleck] та [Морганом Фріменом->morgan-freeman], “Рекрут” (2003) з [Коліном Фарреллом->colin-farrell] та [Аль Пачіно->al-pacino], “Збройний барон” (2005) з [Ніколасом Кейджем->nicolas-cage], “Проблеми Грей” (2006). У 2004 р. великий успіх у прокаті мав фантастичний трилер за мотивами творів Айзека Азімова [“Я, робот”->i-robot], в якому акторка перевтілилась в Сюзан Кельвін. У 2007-му вона отримала роль Хелен Овен у фільмі “Галас” і зіграла Еммі Ньюмен у картині “Здобич”. Бріджет також знялась у серіалі “Шестеро” (2006).

moynahan2.jpg

Крім зйомок у кіно, Мойнахен займається модельним бізнесом, працюючи для кількох престижних компаній. У 2006 р. її фотографії з’явились у таких журналах, як “Elle”, “Self”, “Fitness”, “New Woman”, “Glamour”, і того ж року у травні вона увійшла до списку найбільш сексуальних моделей.

У 2004 р. Бріджет Мойнахен почала зустрічатись з Томом Бреді. Кілька років у них були тісні стосунки, які припинились у 2006 р. У лютому наступного року пара возз’єдналась, а у серпні актриса народила сина Джона Едварда. У червні 2008 р. в одному з інтерв’ю Мойнахен заявила, що збирається стати самотньою матір’ю (тоді пара ще не розсталася, проте їх стосунки вже були фактично “на нулі”).

moynahan3.jpg

Нещодавно Бріджет знялась у стрічці “Рамона та Біїзас”, яка вийшла на екрани США у липні 2010 р. На телебаченні акторка виступила як запрошена зірка у драмі каналу CBS “Блакитна кров”. У своєму поки що останньому фільмі, фантастичному бойовику Джонатана Лібесмана [“Глобальне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес”->battle-for-los-angeles], Мойнахен зіграла ветеринара.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *