15 хвилин

15 хвилин (15 minutes / 15 минут славы). США, 2001. Режисер Джон Херцфелд. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Едвард Бернс->edward-burns], Келсі Граммер, Володимир Машков, Олег Тактаров.

К1, субота 12 березня, 23.30

Двоє злочинців з однієї зі східноєвропейських країн прилітають у США і вбивають свого колишнього спільника. Їх починають шукати досвідчений поліцейський Едді Флеммінг (Де Ніро), якого часто супроводжує телебачення, і молодий Джордан Варшава (Бернс). Поступово розслідування перетворюється на балаган, влаштований мас-медіа… Швидше спроба сатири на ЗМІ, ніж бойовик, але набагато поступається “Шахрайству” і “Природженим вбивцям”.

Діанна Агрон

Діанна Агрон (Dianna Agron / Дианна Агрон) народилась 30 квітня 1986 р. у Саванні (штат Джорджия). Справжнє прізвище її батька – Агронський, він емігрував з Радянського Союзу. Чиновники, які оформляли документи Агронського, американізували його прізвище, скоротивши його. Мати Діанни, збираючись вийти заміж за її батька, прийняла іудаїзм. Дитинство майбутня акторка провела у Сан-Франциско, потім закінчила Burlingame High School у Каліфорнії. Діанна почала займатися танцями у три роки, у шкільному віці вивчала джаз і балет, пізніше почала проявляти інтерес до акторської майстерності. У 18 років вона переїхала до Лос-Анджелесу, де навчалась в акторських класах, паралельно знімаючись в студентських фільмах, щоб здобути досвід на майбутнє.

agron1.jpg

Продовжити читання “Діанна Агрон”

Міняючи реальність

Міняючи реальність (The Adjustment Bureau / Изменяя реальность). Фантастичний мелодраматичний трилер. США, 2011. Режисер Джордж Нолфі. У ролях: [Метт Деймон->matt-damon], [Емілі Блант->emily-blunt], Денієл Дей Кім, Крістін Лукас, Майкл Келлі.

adjustment_bureau.jpg

Балерина Еліза Селлас (Блант) і політик Дейвід Норріс (Деймон) постійно опиняються поруч, але якась невидима сила весь час не дає їм зустрітися і познайомитися. Можливо, це доля, а може, реально існуючі сили? Продовжити читання “Міняючи реальність”