Початковий код

Сучасні фільми про подорожі у часі зазвичай обирають одну з двох добре відомих теорій. Перша – це класика, ефект метелика, коли будь-яка найменша зміна у минулому спричиняє катастрофічні наслідки для теперішнього; типовий приклад тут – “Назад у майбутнє”. Друга – новіша теорія про паралельні реальності, коли зміна минулого не впливає на теперішнє, а породжує іншу реальність, в якій теж можна жити і навіть непогано. Свідченням цього може бути “Дежа вю”, хоча там це питання як слід не прояснюється – на відміну від “Початкового коду”.

source_code1.jpg

Продовжити читання “Початковий код”

Початковий код

Початковий код (Source Code / Исходный код). США-Франція, 2011. Режисер Дункан Джонс. У ролях: [Джейк Гілленхаал->jake-gyllenhaal], [Мішель Монаган->michelle-monaghan], [Вєра Фарміга->vera-farmiga], Джеффрі Райт, Майкл Арден, Кес Анвар.

Source_Code_Poster.jpg

Спецагент Колтер Стівенс (Гілленхаал) може повертатися назад у часі на вісім хвилин. Він використовує цю можливість, щоб розслідувати жахливий вибух потяга. Продовжити читання “Початковий код”

Бріджет Мойнахен

Бріджет Мойнахен (Bridget Moynahan / Бриджет Мойнахен) народилась 28 квітня 1971 р. у Бірмінгемі (Нью-Йорк). У 1989 р. майбутня актриса отримала вищу освіту. Під час навчання у середній школі вона активно брала участь у спортивних змаганнях, була у складі шкільної команди з легкої атлетики, хокею на траві, лакросу та баскетболу.

moynahan1.jpg

Продовжити читання “Бріджет Мойнахен”

Злива

Злива (Hard Rain / Ливень). США, 1998. Режисер Майкл Соломон. У ролях: Морган Фрімен, Крістіан Слейтер, Ренді Квейд, Мінні Драйвер.

ТРК “Україна”, четвер 2 листопада, 21.50

Невелике американське містечко Хантінгбург терміново евакуюють через загрозу затоплення. Особлива увага при цьому приділяється мішку з трьома мільйонами з місцевого банку… Один з фільмів – “жертв “Титаніка”: якби він не вийшов на екрани у той час, коли екрани штурмував цей блокбастер, то, мабуть, зібрав би більшу глядацьку аудиторію. Принаймні у ньому вистачає динамічних та напружених сцен, і є кілька непоганих поворотів, пов’язаних з персонажами Фрімена й Квейда.

Злива (Hard Rain / Ливень). США, 1998. Режисер Майкл Соломон. У ролях: [Морган Фрімен->morgan-freeman], [Крістіан Слейтер->christian-slater], Ренді Квейд, Мінні Драйвер.

2+2, вівторок 29 березня, 21.30

Невелике американське містечко Хантінгбург терміново евакуюють через загрозу затоплення. Особлива увага при цьому приділяється мішку з трьома мільйонами з місцевого банку… Один з фільмів – “жертв [“Титаніка”->titanic]: якби він не вийшов на екрани у той час, коли екрани штурмував цей блокбастер, то, мабуть, зібрав би більшу глядацьку аудиторію. Принаймні у ньому вистачає динамічних та напружених сцен, і є кілька непоганих поворотів, пов’язаних з персонажами Фрімена й Квейда.