Розумники

Розумники (Smart People / Умники). США, 2008. Режисер Ноам Мурро. У ролях: [Денніс Квейд->dennis-quaid], Сара Джессіка Паркер, [Еллен Пейдж->ellen-page], Томас Хейден Черч, Ештон Холмс, Крістін Лахті, Дейвід Денман, Патрік Себес.

TV 1000, неділя 24 квітня, 21.00

Самозакоханий професор літератури з подивом дізнається, що студенти його тихо ненавидять. Однак усе змінюється, коли він закохується у свою колишню студентку, яка теж стала викладачем літератури… Романтична комедія з доброю грою Квейда.

Еббі Корніш

Еббі Корніш (Abbie Cornish / Эбби Корниш) народилась 7 серпня 1982 р. у місті Лочайнвар (Австралія). Виросла на фермі своїх батьків у містечку Хантер Веллі разом з трьома братами та молодшою сестричкою. Батько Корніш займався переробкою паперових відходів, мати була фотографом-любителем. Вже у 12 років Еббі навчилась водити машину, а у 13 стала моделлю. Її акторська кар’єра почалась тоді ж, невдовзі після участі Корніш у фіналі конкурсу “Dolly Magazine”.

cornish1.jpg

Продовжити читання “Еббі Корніш”

Сам у темряві

Сам у темряві (Alone in the Dark / Один в темноте). США-Канада-Німеччина, 2004. Режисер Уве Болл. У ролях: [Крістіан Слейтер->christian-slater], [Тара Рейд->tara-reid], [Стівен Дорф->steven-dorf].

2+2, середа 20 квітня, 23.40

Приватний детектив Едвард (Слейтер) розслідує дивну смерть свого друга і доходить жахливого висновку: людству загрожує вимирання, тому що демони та монстри повинні повернутися у наш світ… Ще один “шедевр” Болла, знятий за мотивами серії відеоігор і номінований на “Золоту малину” за найгіршого режисера та актрису. Досі незрозуміло, чим Боллу вдається заманювати не найгірших акторів, як і те, навіщо він оце знімає взагалі.

Емілі Браунінг

Емілі Браунінг (Emily Browning / Эмили Браунинг) народилась 7 грудня 1988 р. у Мельбурні (штат Вікторія, Австралія) у сім’ї Шеллі та Ендрю Браунінг. У неї двоє молодших братів – Метью та Ніколас. Емілі навчалась в Елтемській школі. Її акторська кар’єра почалась у 8 років: гра дівчинки у шкільній виставі вразила батька її однокласника, який порадив юній Браунінг всерйоз подумати про акторське майбутнє. Невдовзі після цього вона отримала роль у фільмі телекомпанії “Голмарк” “Відлуння грому” (1998), де стала партнеркою славетної Джуді Дейвіс. З цього моменту Емілі стабільно працювала в австралійській теле- та кіноіндустрії.

browning1.jpg

Продовжити читання “Емілі Браунінг”