Пірати Карибського моря: На дивних берегах

Пірати Карибського моря: На дивних берегах (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides / Пираты Карибского моря: На странных берегах). Пригодницький фільм / комедія. США, 2011. Режисер Роб Маршалл. У ролях: [Джонні Депп->johnny-depp], [Пенелопа Крус->penelope-crus], Іан Макшейн, [Джеффрі Раш->jeoffrey-rush].

On_Stranger_Tides_Poster.jpg

Капітану Джеку (Депп) доводиться розшукувати джерело вічного життя. У своїх пошуках він стикається з колишньою коханкою Анжелікою і зловісним піратом Чорною Бородою. Джек не знає, кого з цих двох йому слід боятися більше…

З 19 травня стрічку “Пірати Карибського моря: На дивних берегах” можна буде переглянути у Львові у IMAX-залі кінокомплекса “Планета кіно”. Продовжити читання “Пірати Карибського моря: На дивних берегах”

Священик

Вампіри знову в моді – не те щоб був час, коли про них забували зовсім, але зараз популярність помітно зросла. І дуже добре, що з’являються не лише фільми, які показують їх закоханими юнаками (хоча саме вони породили нову моду), а й такі, що нагадують про справжню злу сутність королів ночі, насправді безжальних хижаків.

priest_1.jpg

Продовжити читання “Священик”

“Лінкольн” для адвоката

“Лінкольн” для адвоката (The Lincoln Lawyer / “Линкольн” для адвоката). США, 2011. Режисер Бред Фурман. У ролях: [Метью Макконахі->matthew-mcconahey], [Маріса Томей->], [Раян Філліпп->], [Вільям Х. Мейсі->], [Джош Лукас->], [Френсіс Фішер->], [Джон Легуїзамо->].

lincoln_lawyer_poster.jpg

Адвокат Міккі Хеллер, який найбільше часу свого життя проводить у своєму “Лінкольні”, захищає зазвичай дрібноту, тому справжнім шансом для нього стає запрошення від відомого плейбою з Беверлі-Хіллз…

З 13 травня стрічку “Лінкольн” для адвоката” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”. Продовжити читання ““Лінкольн” для адвоката”

Священик

Священик (Priest / Пастырь). Містичний трилер. США, 2011. Режисер Скотт Чарлз Стюарт. У ролях: [Пол Беттані->paul-bettany], [Кем Жиганде->cam-gigande], [Карл Урбан->carl-urban], [Меггі Кью->maggie-q].

priest_poster.jpg

Дія відбувається у постапокаліптичному світі у стилі Дикого Заходу. Вампіри викрадають дівчину з маленького містечка, і священик та борець з нечистю (Беттані) змушений залишити місто, щоб розшукати її і врятувати.

З 13 травня стрічку “Священик” можна буде переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”. Продовжити читання “Священик”

Пандорум

Пандорум (Pandorum / Пандорум). США-Німеччина, 2009. Режисер Крістіан Алверт. У ролях: [Бен Фостер->ben-foster], [Денніс Квейд->dennis-quaid], [Кем Жиганде->cam-gigande], Кунг Ле, Норман Рідус, Антьє Трое.

ICTV, середа 11 травня, 22.45

Дія відбувається у далекому майбутньому. На зорельоті двоє астронавтів прокидаються після гіперсну. Вони не пам’ятають, хто вони і яке у них завдання. Невдовзі виявляється, що це далеко не єдина їх проблема: на кораблі є ворожі монстри, які полюють на людей… Непоганий зразок середньобюджетної (40 млн. доларів) фантастики: більшість “сюрпризів” можна вирахувати, і атмосфера, м’яко кажучи, далека від оригінальності, але напруга підтримується, і Фостер, як завжди, грає добре.

Мій Болівуд

Любите індійське кіно?! Кортить більше дізнатися про улюблених зірок? Хочеться втримати і насолодитись якомога довше тим фонтаном емоцій, що дарує перегляд фільму? І, може, Ви не раз запитували себе, хто і як створює подібну феєрію? І замислювались, хто ж придумує ті надзвичайні танці?
Тоді Вам на сайт Індійського кіно!

Ласкаво просимо до «Мого Болівуду»! Новий сайт про індійське кіно пропонує незабутню подорож в екзотичний світ одного з найпопулярніших феноменів сучасної культури.

Тут ви знайдете не лише біо та фільмографію Болівудських зірок, а зможете ознайомитися з їхніми думками в найсвіжіших інтерв’ю. Дізнаєтеся про історію появи та розвитку болівудських студій, про справжніх творців індійського кіно: авторів самих сюжетів – сценаристів, режисерів; почитаєте про операторів, хореографів, модельєрів – всіх, хто залишається поза кадром і про яких рідко пишуть, говорячи про індійське кіно. І, звісно, вас очікує сюрприз, у вигляді інформації про одну з найвідоміших і значимих постатей Болівуду.

Крім того, усі фани мистецтва східного танцю зможуть задовольнити свій інтерес, оскільки болівудським поставновкам присвячують тут велику увагу.

Кріс Хемсворт

Кріс Хемсворт (Chris Hemsworth / Крис Хэмсуорт) народився 11 серпня 1983 р. у Мельбурні (Австралія), у сім’ї Леоні та Крейга Хемсвортів. Пізніше він разом з сім’єю переїхав на острів Філіп. Його старший брат Люк та молодший Лаям теж стали акторами.

hemsworth1.jpg

Продовжити читання “Кріс Хемсворт”