Хроніки Нарнії: Підкорювач зорі

Після майже-провалу другої частини від третьої майже ніхто нічого і не чекав. Тому й особливого розчарування не відбулося, і в гарячі хіти сезону ніхто заздалегідь не записував. Діти подивились, фани цієї франчізи двічі подивились – на краще й не варто було сподіватись.

narnia3_1.jpg

Продовжити читання “Хроніки Нарнії: Підкорювач зорі”

Повернення в рай

Повернення в рай (Return to Paradise / Возвращение в рай). США, 1998. Режисер Джозеф Рубен. У ролях: [Вінс Вон->vince-vaugn], [Енн Хеч->ann-hache], [Хоакін Фенікс->joakin-phoenix], Джада Пінкетт-Сміт.

ТРК “Україна”, четвер 13 січня, 00.10

Джон, Тоні та Льюїс вирішують разом провести відпустку у Малайзії. Поживши трохи райським життям, двоє перших повертаються у США, а Льюїс вирішує присвятити себе вивченню тропічної фауни. Однак коли у бунгало, яке знімали друзі, знаходять наркотики, Льюїса арештовують, і врятувати його можуть лише друзі… Непогана стрічка від режисера-середняка Рубена, цікава переважно акторським складом.

Нашестя монстрів

Нашестя монстрів (Infestation / Нашествие монстров). США, 2009. Режисер Кайл Ренкін. У ролях: Кріс Маркетт, Квінсі Слоан, Брук Невін, Дебора Геффінер, Рей Вайз.

2+2, вівторок 11 січня, 21.30

Прокинувшись, Купер бачить навколо павутиння. Невдовзі він розуміє, що світ захопили гігантські інопланетні комахи. Зібравши групу з подібних до нього невдах, герой починає боротьбу за виживання з інопланетною загрозою… Знята в Болгарії комедія жахів, спродюсована кінокомпанією Мела Гібсона, мала стати початком трилогії – принаймні з режисером та головним виконавцем було підписано відповідні контракти. Проте цього не сталося, що вже свідчить про її якість.