Іан Макшейн

Іан Макшейн (Ian McShane / Иан Макшейн) народився 29 вересня 1942 р. у Блекберні (графство Ланкашир, Велика Британія) у сім’ї Ірен та Гаррі Макшейнів. Виріс у містечку Урмстон біля Манчестера. Його батько був професійним шотландським футболістом і грав за клуб “Манчестер Юнайтед”. Іан в дитинстві теж займався футболом, але в професіонали вирішив не йти, бо захопився акторством. Закінчивши Стретфордську середню школу, де й зацікавився театром, Макшейн вступив до Королівської академії драматичних мистецтв.

Cmcsh1.jpg

Продовжити читання “Іан Макшейн”

Люди Ікс: Перший клас

Спроба зазирнути у минуле героїв зазвичай викликає не дуже позитивну реакцію у рецензентів ще до перегляду – мовляв, знову все намагаються звести до підліткового рівня. І думати так про “Перший клас” буде помилкою. Тому що за темами він не менш дорослий, ніж трилогія Сінгера-Ратнера, за дією – не менш насичений, актори на ключовий ролях, фактично, не гірші, і до всього цього додається освіжаюча доза молодої енергії. Цю стрічку варто переглянути тим, хто вважає, що [“Тор”->thor] – вдалий зразок кінокоміксу. А у Львові зробити це зараз можна лише у залах “Планети кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis” (“Кінопалац” знову пасе задніх).

x-men-first-class1.jpg

Продовжити читання “Люди Ікс: Перший клас”

Люди Ікс: Перший клас

Люди Ікс: Перший клас (X-Men: First Class / Люди Икс: Первый класс). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2011. Режисер Метью Вон. У ролях: [Джеймс Макевой->james-mcavoy], Майкл Фассбендер, [Роуз Бірн->rose-birn], [Дженуарі Джонс->january-jones], [Кевін Бейкон->kevin-bacon].

x-men-poster.jpg

Історія про те, як познайомились телепат Чарлз Ксав’єр (професор Ікс) та володар магнетичної сили, колишній в’язень концтабору Ерік Леншер (Магнето). Спочатку вони разом відстоювали інтереси мутантів, потім їх дружба перетворилась на ворожнечу…

З 2 червня стрічку “Люди Ікс: Перший клас” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”. Продовжити читання “Люди Ікс: Перший клас”

Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку

Майже одночасно на наших екранах (а зокрема в залах “Планети кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”) стартували два продовження, але розраховані на зовсім різну глядацьку аудиторію. Якщо [другу “Панду кунг-фу”->panda-kung-fu-2] дорослі можуть спокійно переглядати разом з дітьми, то на другому “Похміллі” (чи другій “Вечірці”, варіантів перекладу кілька) діти недоречні. Це не недолік фільму як такого, просто… не їхнє це кіно. А от багатьом дорослим буде весело.

hangover2_1.jpg

Продовжити читання “Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку”

Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку

Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку (The Hangover. Part II / Мальчишник-2: Из Вегаса в Бангкок). Комедія. США, 2011. Режисер Тодд Філліпс. У ролях: [Бредлі Купер->bradley-cooper], Ед Хелмс, Зак Галіфіанакіс, Джастін Барта, Кен Джеонг, Мейсон Лі, [Пол Гіаматі->paul-giamatti].

Hangover_2_Poster.jpg

Філ, Стю, Алан і Даг їдуть до Таїланду на весілля Стю. В результаті троє перших прокидаються у номері готелю в Бангкоку. Вони нічого не пам’ятають з того, що сталося вночі. А головне – вони загубили молодшого брата нареченої Стю, якого взяли з собою розважитися…

З 26 травня стрічку “Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”. Продовжити читання “Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку”