Наречений напрокат

Жили-були дві подруги. Повні протилежності, тому дружили сильно. А потім у обох життя стало ілюстрацією до пісні “Одолжила, одолжила” – оригінальна назва, до речі, обігрує саме поняття “позичити”, а зовсім не “напрокат”. Спочатку розкутіша і сміливіша з двох прихопила хлопця, який погано лежав, а сором’язлива “хороша дівчинка” тихенько поплакала, але відступила відразу, оскільки звикла це робити, ще й щастя побажала. Через шість років вони помінялись ролями.

something_borrowed1.jpg

Продовжити читання “Наречений напрокат”

Наречений напрокат

Наречений напрокат (Something Borrowed / Жених напрокат). Романтична комедія. США, 2011. Режисер Люк Грінфілд. У ролях: [Кейт Хадсон->kate-hudson], Дженніфер Гудвін, Джон Красінскі, Колін Еглсфілд, Стів Хоуї, Ешлі Вільямс, Джеффрі Пірсон, Ліа Томпсон.

something-poster.jpg

Рейчел (Гудвін) присвятила себе кар’єрі. Дарсі (Хадсон) ось-ось вийде заміж. Вони найкращі подруги, проте одного дня, напившись, Рейчел опиняється у ліжку з Дексом – нареченим Дарсі, якого давно кохає…

З 9 червня стрічку “Наречений напрокат” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”. Продовжити читання “Наречений напрокат”

Древо життя

Древо життя (The Tree of Life / Древо жизни). Драма. США, 2011. Режисер Теренс Малік. У ролях: [Бред Пітт->brad-pitt], [Шон Пенн->sean-penn], Джессіка Честейн.

tree-of-life-poster.jpg

Джек О’Браян (Пенн) згадує своє дитинство, яке провів на фермі батька у Техасі в 50-х роках. Батьки хлопця були дуже різними людьми, і кожен з них намагався донести до сина своє бачення місця у цьому житті. Паралельно з цими подіями глядачу демонструють картини народження та еволюції життя на Землі.

З 9 червня стрічку “Древо життя” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”. Продовжити читання “Древо життя”