Супер 8

Супер 8 (Super 8 / Супер 8). Фантастичний трилер. США, 2011. Режисер Дж. Дж. Абрамс. У ролях: Джоел Кортні, Кайл Чандлер, Рон Елдард, Ноа Еммеріх, Брюс Грінвуд, Райлі Гріффітс, Раян Лі, Гебрієл Бассо.

super-8-poster.jpg

З 16 червня стрічку “Супер 8” можна буде переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Дія відбувається у штаті Огайо у 1979 р. Шестеро дітей знімають любительський фільм на камеру “Супер 8”. Однієї ночі вони опиняються на ділянці залізниці, де відбувається зіткнення вантажівки й потяга, з якого після катастрофи тікає не зовсім людина… Продовжити читання “Супер 8”

Зелений Ліхтар

Ще один кінокомікс, цього разу не від “Марвел”, а від DC. За розмахом та масштабами спецефектів, здається, найвеличніший цього року, і “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis” дає чудову можливість переконатись у цьому в 3D форматі. Космічно-пригодницька тематика завжди давала найкращі приводи для створення подібних видовищ, але коли на екрані збираються представники кількох сотень інопланетних рас, відтворюються різні світи, а між ними гасає нездоланне чудо-юдо у вигляді чистої енергії зла – це особливий випадок.

green_lantern1.jpg

Продовжити читання “Зелений Ліхтар”

Зелений Ліхтар

Зелений Ліхтар (Green Lantern / Зеленый Фонарь). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2011. Режисер Мартін Кембелл. У ролях: [Раян Рейнольдс->ryan-reynolds], [Блейк Лайвлі->blake-lively], Пітер Сарсгард, Марк Стронг, Анджела Бассет, Тім Роббінс.

green_lantern_poster.jpg

Корпус Зелених Ліхтарів багато століть захищав міжгалактичний закон, і кожен з його членів носив перстень, який дарував йому суперсили. Проте коли могутній ворог став загрозою для рівноваги у Всесвіті, його доля опинились в руках новобранця, першої людини в історії загону – Хела Джордана (Рейнольдс).

З 16 червня стрічку “Зелений Ліхтар” можна буде переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”. Продовжити читання “Зелений Ліхтар”

Пивний гід України

На правах реклами:

З настанням літа і спеки все більше з’являється бажаючих випити прохолодного пива і відпочити в приємному, а головне прохолодному місці. Куди піти теж доволі актуальне питання. Для жителів та гостей столиці відчинені всі бары киева. Дуже зручно обирати заклад для відпочинку не виходячи з дому. Просто відкриваємо карту пабів Києва і вперед. Здивувало, що заклад можна вибрати не тільки за місцем розташування, а й за маркою пива, країною виробника та за типом. Пивний гід столиці безумовно стане в пригоді бажаючим розшити свій кругозір. Особливо він мені сподобався тим, що екскурсійний маршрут по Києву можна скласти відповідно до розташування закладів для душі. Продовжити читання “Пивний гід України”

Любов: Інструкція із застосування

Три новели, які показують кохання у різні періоди життя, трохи різняться за жанром, але пропонують дуже якісний відпочинок. Це не зразок “високого” європейського кіно, а стрічка, яку із задоволенням перегляне будь-хто, хто хоч раз у житті закохувався.

lbov-instr1.jpg

Продовжити читання “Любов: Інструкція із застосування”

Любов: Інструкція із застосування

Любов: Інструкція із застосування (Manuale d’am3re / Любовь: Инструкция по применению). Мелодрама. Італія, 2011. Режисер Джованні Веронезі. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Моніка Беллуччі->monika-bellucci], Рікардо Скамарчіо, Мікеле Плачідо, Лаура К’ятті, Карло Вердоне.

lub-instr-poster.jpg

Три новели фільму розповідають про кохання у різні періоди життя. “Молодість”: молодий амбіційний юрист напередодні весілля розуміє, що кохає зовсім іншу. “Зрілість”: успішний телеведучий несподівано опиняється в обіймах молодої дівчини. “Після”: американський професор історії мистецтв лікує душевні рани у Римі після розлучення.

З 9 червня стрічку “Любов: Інструкція із застосування” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”. Продовжити читання “Любов: Інструкція із застосування”