Пінгвіни містера Поппера

Пінгвіни містера Поппера (Mr. Popper’s Penguins / Пингвины мистера Поппера). Комедія. США, 2011. Режисер Марк Вотерс. У ролях: [Джим Керрі->jim-carrey], [Карла Гуджино->carla-gujino], Мадлен Керролл, Максвелл Перрі Коттон.

mr-poppers-penguins-poster.jpg

Містер Поппер (Керрі), успішний бізнесмен з Мангеттена, живе розкішним життям і ось-ось стане партнером в престижній фірмі. Однак усе змінюється, коли у нього на порозі з’являється прощальний подарунок покійного батька – живий пінгвін…

З 30 червня стрічку “Пінгвіни містера Поппера” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”. Продовжити читання “Пінгвіни містера Поппера”

Тачки-2

Те, що студія “Піксар” слідом за своїми конкурентами зайнялась створенням продовжень своїх хітів, у багатьох викликав побоювання: ці майстри завжди славилися вмінням находити свіжі сюжети та ходи. Однак поки що “піксарівці” доводять, що боятися нема чого: і минулорічна “Історія іграшок-3”, і “Тачки-2” майже ні в чому не поступаються своїм попередникам, радуючи гумором і видовищністю (особливо в Imax-залі львівської “Планети кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”).

cars2_1.jpg

Продовжити читання “Тачки-2”

Трансформери-3: Зворотний бік Місяця

Трансформери-3: Зворотний бік Місяця (Transformers: Dark of the Moon / Трансформеры-3: Обратная сторона Луны). Фантастичний бойовик. США, 2011. Режисер Майкл Бей. У ролях: [Шая Ла Беф->shia-la-beouf], [Роуз Хантінгтон-Вайтлі->rosey-huntington-whitley], [Джош Дюамел->osh-duhamel], Тайріз Гібсон, Джон Туртурро, Кевін Данн, Джулі Вайт, Джон Малкович, Френсіс Макдорманд, Патрік Демпсі.

transformers-3-poster.jpg

Частина фільму стосується космічної гонки між СРСР та США і впливу на неї інопланетних залізяк. Інша сюжетна лінія пов’язана з головним героєм перших двох частин Семом Вітвікі (Ла Беф).

З 29 червня стрічку “Трансформери-3” можна буде переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”. Продовжити читання “Трансформери-3: Зворотний бік Місяця”

Древо життя

Фільм-лауреат “Золотої пальмової гілки” цьогорічного Каннського фестивалю, судячи з реакції відвідувачів “Планети кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”, пропонує незвичне випробування для пересічного глядача. Коли ти прийшов дивитись драму і на екрані раптом з’являється динозавр – це незвично. Але з залу втекли лише чоловік п’ять, тому можна сказати, що українська публіка цей тест витримує. Тим паче що фільм цілком вартий уваги.

tree_of_life1.jpg

Продовжити читання “Древо життя”