Без компромісів

Без компромісів (Blitz / Без компромиссов). Трилер. Великобританія, 2011. Режисер Елліот Лестер. У ролях: [Джейсон Стетем->jason-statham], Люк Еванс, Дейвід Моррісі, Педді Консідайн, Ейдан Джиллен, Крістофер Вілсон, Ніккі Хенсон, Річард Ріддел.

blitz_poster.jpg

З 1 липня стрічку “Без компромісів” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Сержант Брент (Стетем) працює на південному сході Лондона і має далеко не найкращу репутацію. Однак його неприємності значно збільшуються, коли в його окрузі з’являється серійний вбивця, який полює на поліцейських… Продовжити читання “Без компромісів”

Училка

Училка (Bad Teacher / Училка). Комедія. США, 2011. Режисер Джейк Кесдан. У ролях: [Камерон Діас->cameron-dias], [Джастін Тімберлейк->justin-timberlake], Люсі Панч, Джейсон Сігел.

bad-teacher-poster.jpg

З 7 липня стрічку “Училка” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Елізабет Холсі (Діас) якимось дивом примудрилася стати вчителькою середніх класів. Після того, як її кинув багатий бойфренд, вона починає шукати наступного хлопця з великим банківським рахунком. У школі з’являється новий вчитель, який є спадкоємцем дуже багатого сімейства… Продовжити читання “Училка”

Пінгвіни містера Поппера

Секрет цього фільму простенький – хто ж відмовиться подивитись на кумедні витівки симпатичних звіряток чи пташок, як у даному випадку? Особливо коли це пінгвіни? І на те, як від них з усіх сил намагається не відстати за артистизмом знаменитий комедіант? Особливо коли це [Джим Керрі->jim-carrey]?

poppers-penguins1.jpg

Продовжити читання “Пінгвіни містера Поппера”

Трансформери-3: Зворотний бік Місяця

Цього року Голлівуд взявся за 60-і настільки серйозно, що підручник історії можна викидати в смітник. Спочатку люди Ікс вірою і правдою ліквідовували Карибську кризу, а тепер виявляється, що причиною космічної гонки між США та СРСР були… трансформери. Але кому він зараз потрібний, цей підручник? Літо все ж таки. Перейшовши у формат 3D, “Трансформери” залишаються вірними собі, виплескуючи на екран величезну кількість брязкаючого металу і не меншу – вражаючих трюків і спецефектів, якими зараз можна милуватися у залах львівської “Планети кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

transformers3_1.jpg

Продовжити читання “Трансформери-3: Зворотний бік Місяця”

Дженніфер Лоренс

Дженніфер Лоренс (Jennifer Lawrence / Дженнифер Лоренс) народилась 15 серпня 1990 р. у Луїсвілі (штат Кентуккі) у сім’ї робітниці дитячого табору Карен Лоренс та працівника будівельної фірми Гарі Лоренса. В дитинстві дівчина грала в церковному театрі, а у 14 років твердо вирішила стати актрисою і попросила батьків відвезти її в Нью-Йорк, щоб там знайти собі агента. Незважаючи на те, що у Дженніфер не було акторської освіти і досвіду роботи, в агентствах, де вона прослуховувалась, високо оцінили її навички. Лоренс закінчила школу екстерном на два роки раніше, щоб почати активно зніматися в кіно.

jennifer-lawrence1.jpg

Продовжити читання “Дженніфер Лоренс”