Перший месник

Ще один 3D кінокомікс-блокбастер – цього літа їх цілий загін вийшов. Якщо порівнювати з попередніми цьогорічними стрічками даного жанру, також переглянутими у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”, то “Перший месник” за динамікою оповіді перевершує і [“Тора”->thor], і [“Зеленого Ліхтаря”->green-lantern]. Позмагатися з ним можуть хіба що [нові “Люди Ікс”->x-men-first-class], але переможця кожний глядач визначить для себе сам – це справа смаку.

captain_america1.jpg

Продовжити читання “Перший месник”

Друзі по сексу

Друзі по сексу (Friends with Benefits / Друзья по сексу). Романтична комедія. США, 2011. Режисер Вілл Глак. У ролях: [Міла Куніс->mila-kunis], [Джастін Тімберлейк->justin-timberlake], [Емма Стоун->emma-stone], Патріція Кларксон, Річард Дженкінс, Вуді Харрелсон.

Friends_with_benefits_poster.jpg

З 28 липня стрічку “Друзі по сексу” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Головні герої, молоді й сповнені сил, відчувають одне до одного дружні почуття, проте стають коханцями з чисто практичних міркувань: їм набридло витрачати час на флірт, чужі примхи й ревнощі. Продовжити читання “Друзі по сексу”

Гра без правил

Стрічка про політичний скандал – для Голлівуду зовсім не рідкість. Подібні фільми знімали режисери на кшталт Поллака та Пакули, грали у них зазвичай зірки першої категорії, і їм часом діставались “Оскари”. “Гра без правил” намагається втримати планку кіна серйозного, але цікавого загалу (дорослому – підліткам цю картину не порекомендуєш), маючи в активі козирних [Наомі Воттс->naomy-watts] та [Шона Пенна->sean-penn].

fair_game1.jpg

Продовжити читання “Гра без правил”

Перший месник

Перший месник (Captain America: The First Avenger / Первый мститель). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2011. Режисер Джо Джонстон. У ролях: [Кріс Еванс->chris-evans], [Х’юго Вівінг->hugo-weaving], Себастьян Стен, Хейлі Етвелл, [Томмі Лі Джонс->tommy-lee-jones], Тобі Джонс, Ніл Макдонаф, Домінік Купер, [Стенлі Туччі->stanley-tucci].

captain_america_poster.jpg

З 28 липня стрічку “Перший месник” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Озброєний щитом, який неможливо зруйнувати, і бойовою виучкою, Стів Роджерс почав служити своїй країні і невдовзі очолив команду супергероїв під назвою Месники. І у нього з’явився гідний противник з майже такими самими здібностями – зловісний фашистський агент Йохан Шмідт на прізвисько Червоний Череп. Продовжити читання “Перший месник”