Конан-варвар

Для усіх, чиє дитинство випало на епоху відеосалонів, назва цього фільму – це не просто два випадкових слова, це один із символів епохи. Напевно, у Штатах не пам’ятають настільки добре, як у нас, дві відносно недорогі стрічки 80-х, в яких Конана грав Шварценеггер, – нічого по-справжньому надзвичайного у них, як не крути, не було. Однак культ навколо творів Говарда і стрімкий розвиток жанру “фентезі” у кіно посприяли поверненню могутнього воїна на екрани у стрічці, яку зараз можна переглянути у форматі 3D у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

conan_barbarian1.jpg

Продовжити читання “Конан-варвар”

Смурфики

Маленьким синім (не плутати із зеленими) чоловічкам вже більше ніж півстоліття. Раніше їх пригодам присвячували комікси та мультсеріали (останні досить відомі і у нас), тепер вони дослужились до художнього фільму. Чи додасть він їм слави? Напевно, так, принаймні ознайомить з ними наймолодших нового покоління: у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis” малеча була у захваті.

smurfs_1.jpg

Продовжити читання “Смурфики”

Конан-варвар

Конан-варвар (Conan the Barbarian / Конан-варвар). Фентезі / бойовик / містика. США, 2011. Режисер Маркус Ніспел. У ролях: [Джейсон Момоа->jason-momoa], [Рейчел Ніколс->rachel-nichols], Стівен Ленг, Роуз Макговен, [Рон Перлман->ron-perlman].

conan_the_barbarian_poster.jpg

Варвар Конан (Момоа) хоче помститися за вбивство батька, коваля Коріна, жорстокому вождю Халару Зіму, який полонив чарівну Тамару (Ніколс)…

З 18 серпня стрічку “Конан-варвар” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”. Продовжити читання “Конан-варвар”