Леслі Манн

Леслі Манн (Leslie Mann / Лесли Манн) народилась 26 березня 1972 р. у Сан-Франциско (штат Каліфорнія). Свою кар’єру у світі шоу-бізнесу вона почала у 17 років з рекламних роликів. Першу дійсно велику роль Леслі отримала у лікарняній драмі “Країна птахів”, яку, втім, закрили через два тижні після того, як Манн потрапила до знімальної команди. Акторка не впала у відчай і продовжила активно шукати, хапаючись практично за кожну пропозицію, яку отримувала.

lmann1.jpg

Продовжити читання “Леслі Манн”

Щелепи 3D

Слід відразу зазначити: з класикою Спілберга і трьома її продовженнями картина ніяк не пов’язана. Справжня назва фільму – “Ніч акул”, і вона виправдана: більшість подій відбувається вночі, і ми отримуємо можливість побачити у дії представників відразу кількох видів морських хижаків. З точки зору видовищності стрічка добре робить свою справу, особливо якщо переглядати її у чудовій 3D-якості в львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

shark_night_3d_1.jpg

Продовжити читання “Щелепи 3D”

Агент Джонні Інгліш: Перезапуск

Агент Джонні Інгліш: Перезапуск (Johnny English Reborn / Агент Джонни Инглиш: Перезапуск). Шпигунська комедія. Великобританія, 2011. Режисер Олівер Паркер. У ролях: [Ровен Аткінсон->rowan-atkinson], [Джилліан Андерсон->gillian-anderson], [Розамунд Пайк->rosamund-pike], Бен Міллер, Домінік Вест, Того Ігава, Рік Маял, Річард Шифф, Денієл Калуя.

johnny_english_reborn_poster.jpg

З 15 вересня стрічку “Агент Джонні Інгліш: Перезапуск” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Кар’єра Джонні Інгліша зайшла у глухий кут, і він оселився в печері в горах Тибету, ховаючись від усіх через сором. Однак у героя з’являється ще один шанс: він повинен зірвати змову групи кілерів, які планують знищити китайського прем’єр-міністра. Продовжити читання “Агент Джонні Інгліш: Перезапуск”

Коломбіана

Коломбіана (Colombiana / Коломбиана). Трилер. США, 2011. Режисер Олів’є Мегатон. У ролях: [Зої Салдана->zoe-saldana], Хорді Молья, Ленні Джеймс.

colombiana-poster.jpg

З 8 вересня стрічку “Коломбіана” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Каталеї було усього 10 років, коли на її очах невідомі жорстоко вбили її батьків. Вона стала професійною вбивцею, яка через багато років все ще сподівається розплутати давній злочин і помститися за смерть батьків… Продовжити читання “Коломбіана”