Агент Джонні Інгліш: Перезапуск

Один з тих випадків, коли продовження трохи краще за першу частину. Не багато, не на голову, але кроки вперед помітні.

johnny_english_reborn1.jpg

Продовжити читання “Агент Джонні Інгліш: Перезапуск”

Джейсон Момоа

Джейсон Момоа (Jason Momoa / Джейсон Момоа) народився 1 серпня 1979 р. в Гонолулу (Гавайї), потім переїхав у Норволк (штат Айова), де ріс з матір’ю. В останньому класі коледжу він перервав навчання і повернувся на Гавайї, де й оселився. Там його помітив всесвітньо відомий дизайнер Такео, який запросив юнака до себе попрацювати моделлю. У 1999 р. Джейсон отримав титул “Модель року Гавайїв” і проводив тур конкурсу “Miss Teen USA” на Гавайях.

jason-momoa1.jpg

Продовжити читання “Джейсон Момоа”

Коломбіана

Професійна діяльність і особисте життя кілера – досить популярний матеріал у кінематографістів різних країн. Причому найчастіше він трактується у мелодраматичному стилі: найманий вбивця виявляється загубленою й самотньою душею із золотим серцем. Такий підхід, ясна річ, приречений на певну критику, але коли головний герой – жінка (як у фільмі “Коломбіана”, який зараз можна переглянути у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”), то виникають додаткові цікаві нюанси.

colombiana_1.jpg

Продовжити читання “Коломбіана”

Це безглузде кохання

Це безглузде кохання (Crazy, Stupid, Love / Эта глупая любовь). Романтична комедія. США, 2011. Режисери Гленн Фікарра та Джон Рекуа. У ролях: [Стів Карелл->steve-carell], [Раян Гослінг->ryan-gosling], [Емма Стоун->emma-stone], [Джуліанн Мур->julianne-moor], [Маріса Томей->marisa-tomei], [Кевін Бейкон->kevin-bacon].

crazy-stupid-love-poster.jpg

З 22 вересня стрічку “Це безглузде кохання” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Життя Кела Вівера (Карелл) руйнується, коли дружина заявляє, що хоче розлучення. Герой відчайдушно шукає підтримку, коли улюбленець жінок Джейкоб Палмер (Гослінг) пропонує йому незвичний варіант порятунку… Продовжити читання “Це безглузде кохання”