Це безглузде кохання

Фільм, який рекламували як романтичну комедію, насправді є зовсім не характерним представником жанру, якщо належить до нього взагалі. Це не трагікомедія, але сумних нот тут вистачає; це швидше не мелодраматична комедія, а комедійна мелодрама, навіть драма. Знову ж таки, таке визначення в жодному разі не свідчить про те, що на цій стрічці не можна приємно відпочити.

crazy_stupid_love1.jpg

Продовжити читання “Це безглузде кохання”

Погоня

Завдяки фільмам із серії [“Сутінки”->twilight] [Тейлор Лотнер->taylor-lotner] полонив далеко не одне дівоче серце, тому йому швиденько доручили головну роль в екшні. Результат, який зараз можна побачити у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”, задовольнить якщо й не всіх, то прихильниць актора точно.

abduction1.jpg

Продовжити читання “Погоня”

Погоня

Погоня (Abduction / Погоня). Трилер. США, 2011. Режисер Джон Сінглтон. У ролях: [Тейлор Лотнер->teylor-lautner], [Лілі Коллінз->lily-collins], [Альфред Моліна->alfred-molina], Джейсон Айзекс, [Марія Белло->maria-bello], Сігурні Вівер, Мікаел Нюквіст, Дензел Вітакер, Вільям Пельтц, Нікола Шрелі, Антонік Сміт.

Abduction_Poster.jpg

З 22 вересня стрічку “Погоня” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли Натан Харпер (Лотнер) бачить свою дитячу фотографію на сайті зі знімками тих, що зникли без вісті, він розуміє, що ті, з ким він живе, зовсім не його батьки, а усе його життя – ретельно сфабрикована брехня, за якою приховується щось загадкове і небезпечне. Продовжити читання “Погоня”