Реальна сталь

Цю картину найпростіше характеризувати як механічного [“Роккі”->rocky] для сімейного перегляду. Тема стосунків між батьком та сином є у фільмі центральною, а замість жорстоких людських боїв – бійки між роботами, так само безневинні в плані реального насилля, як розбірки трансформерів. Тому це цілком підходяща стрічка для того, щоб сходити на неї разом з дитиною.

real_steel1.jpg

Продовжити читання “Реальна сталь”

Професіонал

Стрічка, яку у нашому прокаті сховали під безликою назвою “Професіонал” (у Львові її можна переглянути у “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”), насправді називається “Вбивча еліта”, що краще відповідає її змісту. Бо йдеться у ній не про одного окремого професіонала, а про кількох представників двох кланів, між якими розгортається протиборство: з одного боку – професійні найманці-кілери, з іншого – колишні представники спецслужб. Обоє головних героїв є професіоналами найвищого класу, і обох грають харизматичні зірки.

killer_elite1.jpg

Продовжити читання “Професіонал”

Зараза

Зараза (Contagion / Заражение). Трилер / драма. США, 2011. Режисер [Стівен Содерберг->steven-soderberg]. У ролях: [Метт Деймон->matt-damon], [Гвінет Пелтроу->gwenett-paltrow], Маріон Котіяр, [Кейт Вінслет->kate-winslet], Лоренс Фішберн, [Джуд Лоу->jude-law], Дженніфер Ель, Елліот Гулд.

contagion-poster

З 6 жовтня стрічку “Зараза” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли Бет Емхофф (Пелтроу) помирає у відділенні швидкої допомоги, лікарі повідомляють її чоловіку (Деймон), що причина смерті їм невідома. Невдовзі і у інших з’являються ті самі таємничі симптоми; починається глобальна епідемія. Продовжити читання “Зараза”