Підстава

Підстава (Setup / Подстава). Трилер. США, 2011. Режисер Майк Понтер. У ролях: 50 Cent, [Брюс Вілліс->bruce-willis], [Раян Філліпп->ryan-phillippe], Дженна Деван, Джеймс Ремар, Ренді Кутюр, Сюзі Абромейт, Шон Тоуб.

set_up.jpg

З 10 листопада стрічку “Підстава” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Вінсент, Дейв та Сонні здійснюють вдале викрадення діамантів, після чого перший з них намагається прибрати спільників. Сонні дивом виживає і вирішує присвятити життя помсті… Продовжити читання “Підстава”

Пригоди Тінтіна: Таємниця “Єдинорога”

[Спілберг->steven-spielberg] повернувся до супервидовищного кіно, випробувавши свої сили у новому для себе його різновиді – фільмі, створеному за допомогою технології “захоплення руху”. Друг і майже учень Стівена [Роберт Земекіс->robert-zemekis] є давнім прихильником цієї технології, а от про глядачів цього з упевненістю не скажеш: жодна з трьох його робіт, в яких застосовано “захоплення руху”, безсумнівним хітом не стала. Чи чекає така доля на “Тінтіна”?

adventure_of_tintin1.jpg

Продовжити читання “Пригоди Тінтіна: Таємниця “Єдинорога””

Війна богів: Безсмертні

Війна богів: Безсмертні (Immortals / Война богов: Бессмертные). Містичний бойовик. США, 2011. Режисер Тарсем Сіна. У ролях: [Міккі Рурк->mickey-rourke], [Генрі Кавілл->henry-caville], Фріда Пінто, Люк Еванс, Стівен Дорфф, Ізабель Лукас.

immortals_poster.jpg

З 10 листопада стрічку “Війна богів: Безсмертні” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Деспотичний цар Гіперіон (Рурк) хоче скинути богів і знищити людство. Він звільняє титанів від тисячолітнього полону у горах Тартару. Ніхто не може протистояти лиходію, крім героя Тесея (Кавілл), який вступає у боротьбу з титанами. Продовжити читання “Війна богів: Безсмертні”