Червоний штат

Відомий жартівник [Кевін Сміт->kevin-smith] цього разу вирішив змінити амплуа і трохи полякати глядача. Вийшло місцями смішно, місцями трішки моторошно, а загалом – дуже критично по відношенню до сил по обидва боки барикад.

red_state1.jpg

Продовжити читання “Червоний штат”

Веселі ніжки-2

Веселі ніжки-2 (Happy Feet Two / Делай ноги-2). Анімаційний фільм / мюзикл. США, 2011. Режисер [Джордж Міллер->george-miller]. Ролі озвучують: [Ілайджа Вуд->elija-wood], [Робін Вільямс->robin-williams], Хенк Азарія, Аліша Мур, [Х’юго Вівінг->hugo-weaving].

happy_feet_two_poster.jpg

З 1 грудня стрічку “Веселі ніжки-2” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

У Мамбла, пінгвіна – майстра чечітки, з’явилась проблема – його маленький син Ерік відчуває страх перед хореографією. Не бажаючи танцювати, малюк тікає і зустрічає Могутнього Свена – пінгвіна, який може літати. Продовжити читання “Веселі ніжки-2”

Анонім

Реакція на цей фільм кожного окремо взятого глядача буде залежати від двох факторів: його ставлення до Шекспіра та його знання англійської історії. Якщо він до цих двох тем переважно байдужий, але алергії на історичні драми (ще й з елементами трилера) у нього немає, то стрічка має шанс йому сподобатись. В іншому випадку з шансами не густо: прихильник Шекспіра обізве авторів антихристами, а історик – невігласами.

anonymous1.jpg

Продовжити читання “Анонім”

Сутінки. Сага: Світанок. Частина I

Поганий приклад заразний – недаремно так кажуть. Як і “поттерівці”, “сутінковці” вирішили “розтягти задоволення” і розбити фінальну серію на дві частини. В результаті вийшло щось дуже нудне навіть за “сутінковими” стандартами.

breaking_dawn1.jpg

Продовжити читання “Сутінки. Сага: Світанок. Частина I”